HITMAN World of Assassination - Conor McGregor lett az új célpont

A mai napon a HITMAN World of Assassination játékban debütál Conor McGregor, a világhírű MMA bajnok, mint az új, kikerülhetetlen célpont.

Az Agent 47 legújabb küldetése, amelyben a többmillió dolláros vagyonnal rendelkező McGregor szerepel, a “The Disruptor” néven fut, és egy olyan karaktert testesít meg, aki nem csak a ringben, hanem a virtuális világban is kihívás elé állítja a játékosokat.

Az IO Interactive, a HITMAN sorozatot jegyző független dán fejlesztő és kiadó, büszkén jelenti be, hogy a “The Disruptor” küldetés mostantól korlátozott ideig ingyenesen elérhető a játék Free Starter Packjében, valamint azok számára, akik már rendelkeznek a HITMAN World of Assassination játékkal.

„A ‘The Disruptor’ érája elkezdődött! Nagy öröm volt számomra a karakter megformálása és a játékba való beépítése. Alig várom, hogy a játékosok próbára tegyék magukat ellene - Agent 47-nek élete legnehezebb küzdelmére kell felkészülnie!" - nyilatkozta Conor McGregor.

Hakan Abrak, az IO Interactive vezérigazgatója hozzátette: „Rendkívüli izgalommal tölt el minket, hogy Conor McGregorral bővíthetjük a HITMAN World of Assassination univerzumát. A játékosok izgalmas új küldetésben vehetnek részt, amely a HITMAN játékmenetének esszenciáját ötvözi McGregor lenyűgöző karizmájával és energiájával. Várakozással tekintünk előre, hogy a játékosok hogyan veszik majd birtokba ezt az új kihívást."

A “The Disruptor” küldetés a Sgàil szigetére kalauzolja vissza a játékosokat, ahol egy titkos társaság, az Ark Society tagjai gyűlnek össze. A küldetés célkeresztjében McGregor áll, mint “The Disruptor”, aki egy tech óriáscég vezérigazgatójával kezdett ellenségeskedést, ezzel magára vonva a figyelmet. A Quantum Leap részvényesei aggódnak, hogy a konfliktus káros lehet a cég hírnevére, ezért Agent 47-et bízták meg, hogy még a nagy összecsapás előtt számoljon le a “The Disruptor”-ral.

A “The Disruptor” szezon során a játékosok élvezhetik a frissítéseket és az új kihívásokat, amelyeket a közösség ihletett. A Dartmoor Garden Show esemény is visszatér, és a Twitch-en való egyórás nézéssel egy exkluzív bőrönd is megszerezhető.

A HITMAN World of Assassination játék és a “The Disruptor” csomag már elérhető a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC és Nintendo Switch platformokon, 4.99 dollár/euró/font ajánlott fogyasztói áron.

Újabb Régebbi