Until Dawn remake még ebben az évben megjelenik PS5 és PC platformokra

Az “Until Dawn” újragondolása új előzetest és megjelenési dátumot kapott a Sony State of Play eseményén.

A Supermassive Games, a filmhatású horror játékok mestere, ismét bebizonyítja, hogy képesek a játékosokat saját döntéseik súlyával megterhelni. Minden projektjükben híres színészekkel dolgoznak, hogy a játékosok döntései által meghatározott úton haladva próbáljanak minél több karaktert megmenteni.

Az első nagy címük, az “Until Dawn”, amely 2015-ben jelent meg olyan neves színészekkel, mint Hayden Panettiere, Rami Malek és Brett Dalton, továbbra is kultikus klasszikus és a rajongók nagy kedvence.

A Sony 2024. január 31-i State of Play eseményén bejelentették, hogy az “Until Dawn” újragondolása 2024-ben érkezik a PlayStation 5 és PC platformokra.

Az újragondolás bejelentő előzetese jelentős vizuális fejlesztéseket mutatott be, de egyelőre nem világos, hogy az új kiadás új tartalmat is tartalmaz-e, vagy csupán az eredeti játék frissített változata lesz.

A Sony május 30-i State of Play eseményén bemutatott új előzetes további betekintést nyújtott a játék történetébe és a fejlesztett grafikába és effektekbe.

Bár konkrét megjelenési dátumot még nem közöltek, de az “Until Dawn remake" 2024 őszén várható.

Újabb Régebbi