Astro Bot - bejelentés, PC-re később jön

Az Astro Bot egy teljes értékű új játék, amelyben egy pajkos kis robot a főszereplő, és 2024. szeptember 6-án érkezik a PlayStation 5-re.

Az Astro Bot korábban olyan játékokban tűnt fel, mint az Astro Bot Rescue Mission a Sony VR headsetjéhez, és a fantasztikus indítócím, az Astro’s Playroom a PS5-höz. Most azonban az Astro Bot saját játékot kap a Team Asobi stúdiótól. Bár úgy tűnik, hogy továbbra is platformokon ugrál majd, találkozik híres Sony univerzumbeli karakterekkel is, és kihasználja a PlayStation technológiát a konzolok történetéből.

A játékosok több mint 50 világot fedezhetnek fel, ami jelentős mennyiségű Astro Bot-ot ígér. Reméljük, hogy legalább olyan bájos és szórakoztató lesz, mint az előző játékok. A mai State of Play előzetesben, amelyet a Sony mutatott be, sok szórakoztató pályát és érdekes játékmeneti pillanatot láthatunk, beleértve egy hatalmas PlayStation 5 repülését az űrbe.

Az Astro Bot-nak azonban nehéz dolga lesz, mivel a mai State of Play kicsit szegényes volt más nagy Sony bejelentések terén. A Concord már most nehéz helyzetben van az hivatalos bemutatója után, és más játékok csak kisebb frissítéseket kaptak. Több nagy cím, mint a Monster Hunter Wilds, még mindig 2025-re céloz, és nem pedig az idei évre.

Én hiszek az Astro Botban, ugyanis gyorsan megkedveltem és a kedvenc arcommá vált a Sony felhozatalában, és ez az új rész kedvesnek és csodálatosnak tűnik. Ha semmi más, legalább egy remélhetőleg masszív platformjátékra számíthatunk szeptember 6-án.

Újabb Régebbi