Terminator: Survivors - Offline is játszható lesz a túlélőjáték

A Nacon bejelentette, hogy a “Terminator: Survivors” című játékuk egyedül és offline módban is teljes mértékben élvezhető lesz, azonban jelenleg nincsenek tervek a PvP (játékos kontra játékos) többjátékos mód bevezetésére. A játék egy gazdag, eredettörténettel büszkélkedhet, amelyet kiegészítenek másodlagos sztorik és egyéb küldetések is, amelyek mélyebb betekintést nyújtanak a világ történelmébe és sokszínű lakóiba.

A poszt-apokaliptikus nyílt világú túlélőjáték ötlete azonnal magával ragadó, ezért nem meglepő, hogy a “Terminator: Survivors” már a bejelentése óta rengeteg érdeklődést váltott ki. A Nacon Studio Milan fejlesztőcsapat most további részleteket is közzétett a játékról a Steam hivatalos GYIK oldalán.

A fejlesztők megerősítették, hogy a játék három-fős kooperatív módban is játszható lesz, de azok számára, akik a történetet egyedül szeretnék végig játszani, erre is lehetőségük lesz. A túlélőjátékok általában más játékosokkal a legélvezetesebbek, de a “Terminator: Survivors” esetében a fejlesztők nagy hangsúlyt fektettek a történetmesélésre is.

A játék során a játékosok találkozhatnak a Terminator-széria ikonikus karaktereivel és új szereplőkkel is, akik fontos szerepet töltenek be ebben az idősíkban. Szó esett még, hogy a játékban lesznek járművek is, és ez alapján a “Terminator: Survivors” nyílt világában a játékosokat egy T-800-as modellű ellenség fogja üldözni, miközben többféle járművet is vezethetnek.

A “Terminator: Survivor” PC-s korai hozzáférésű megjelenése 2024. október 24-én várható.

Újabb Régebbi