Starfield: Idén ősszel érkezhet a Shattered Space című kiegészítő

A Bethesda játékstúdió legújabb űrkalandjának, a Starfieldnek az első nagyobb kiegészítője, a “Shattered Space” Todd Howard bejelentése szerint idén ősszel fog megjelenni. A játékhoz kapcsolódóan egy fontos frissítés is várható még ezen a héten, amely jelentős újításokat hoz majd a hajóépítési rendszerben és további területeken is.

Howard a Kinda Funny interjújában tárta fel a Starfielddel kapcsolatos izgalmas részleteket, beleértve az Amazon által készített Fallout TV-sorozatot és a Fallout franchise-t is, amelyekről az XboxEra is beszámolt. A “Shattered Space” tartalmával kapcsolatban Howard keveset árult el, de már most biztos, hogy az új történeti szálakat, helyszíneket és felszereléseket fogja hozzáadni a játékhoz.

Az XboxEra információi szerint a “Shattered Space” kiegészítő minden Starfield Deluxe Edition változattal rendelkező játékos számára ingyenesen elérhető lesz.

A leginkább hajóépítésre fókuszáló frissítés, amely Howard szerint a hét későbbi szakaszában érkezik, összecseng a Starfield csapat által tavaly közzétett 2024-es fejlesztési tervekkel. Ezek szerint a hajóépítést kedvelő játékosok számára további testre szabási lehetőségek, új hajódekorációk és építési opciók válnak majd elérhetővé.

A 2024-es év további tervezett frissítései között új utazási lehetőségek, városi térképek, moduláris támogatás, jobb hozzáférhetőség, új nehézségi szintek és egyéb újdonságok szerepelnek.

Összes oldalmegjelenítés