Star Wars témájú Total War készülhet

A DualShockers szerint a Creative Assembly három új Total War játékon dolgozik, köztük hivatalosan licencelt Star Wars játékon is. A Total War: Star Wars fejlesztése 2023 októbere óta zajlik a stúdióban. A legutóbbi játékuk a Total War: Pharaoh volt, de egy Star Wars játék visszavezetné őket a Total War: Warhammer és részben a Total War: Three Kingdoms fantáziavilágába. A DualShockers jelentése nem részletezi tovább a Total War: Star Wars-t, és nem is nevezi meg a másik két fejlesztés alatt álló játékot. Így lehetetlen tudni, hogy mennyire haladt előre a játék fejlesztése.

Mindazonáltal, mivel a Creative Assembly szinte évente új játékokat ad ki a neves stratégiaijáték szériából, talán hamarosan bejelentik a 2024-es palettájukat.

Addig is a stúdió dolgozik egy ingyenes frissítésen a Total War: Pharaoh-hoz, amely kibővíti a kampány térképét és új játszható frakciókat ad hozzá.

Ezt megelőzően a stúdió elnézést kért a széria hibáiért, és visszatérítést ajánlott a Pharaoh játékosoknak a magas ár és a tartalomhiány miatt.

Mindez, valamint a tavalyi évben a looter-shooter Hyenas magas tétű lemondása arra utal, hogy nehéz időszakon megy keresztül a stúdió. A stúdió most a stratégiai játékokra összpontosít, ami tovább erősíti a három új Total War játékról szóló híreket. Egy Star Wars verzió biztosan segítene megfordítani a stúdió sorsát.

Újabb Régebbi