2025-ig marad early access státuszban a Hades 2

A Supergiant Games legújabb alkotása, a Hades 2, várhatóan 2025-ig marad korai hozzáférésű állapotban, a fejlesztők pedig az első jelentős frissítéssel új ellenségeket, térképeket és funkciókat fognak bevezetni, mondta a játék kreatív igazgatója.

A Hades 2 már elérhető korai hozzáférésű formában, így a rajongók belekóstolhatnak a Supergiant Games mitikus világának legújabb fejezetébe. A játék kreatív igazgatója, Greg Kasavin a PC Gamerrel folytatott beszélgetés során elmondta, hogy bár a játék már most is lenyűgöző tartalommal és csiszoltsággal rendelkezik, a teljes 1.0-s verzió kiadásáig még körülbelül egy év várakozás áll előttünk.

Kasavin a beszélgetés során kitért az eredeti Hades főhősének, Zagreusnak és a Hades 2 hősnőjének, Melinoënek a játékmechanikai különbségeire is. A játékban számos apró részletet építettek be, amelyek gazdagítják a játékélményt, mint például a karakterek változatos reakciói a játékos döntéseire, legyen szó akár a kegyek kiválasztásáról vagy a főnök elleni harcokról.

Kasavin hangsúlyozta, hogy a csapat nem fogja siettetni a játék befejezését, és a közeljövőben több kisebb javítást terveznek, amelyek tovább finomítják a játékot. Ezen felül legalább egy nagyobb frissítés is érkezik majd, amely új elemeket, például ellenségeket, környezeteket és funkciókat fog hozzáadni a játékhoz. Bár a nagy frissítés elkészítése több hónapot vesz igénybe, a kisebb javítások addig szünetelnek.

Kasavin szerint a fejlesztőcsapat folyamatosan fogja javítani a játékot és ismételni ezt a folyamatot, amíg a játékot teljesnek nem tekintik. A kreatív igazgató utalást tett arra is, hogy a Supergiant már dolgozik egy adott témán, amelyet a kalandvágyó játékosok felfedezhetnek a játék mélyebb rétegeiben.

Kasavin azt várja, hogy a Hades 2 legalább az év végéig korai hozzáférésű maradjon, ami összhangban van az első játék korai hozzáférésű időszakának hosszával, amely körülbelül két évig tartott. A folytatás még több újítást tartalmaz, ami azt jelenti, hogy a fejlesztőknek nagyon sok munkájuk lesz a játék finomhangolásával és egyensúlyozásával.

Újabb Régebbi