Fortnite x Fallout

A Fortnite promóciós művészete egy Brotherhood of Steel T-60 páncélban lévő személy közeli képét mutatja, amint füstben áll. A hírek szerint a poszt-apokaliptikus RPG sorozat, a Fallout, hamarosan megjelenik a battle royale játékban. Ez nem meglepő, tekintve a Fortnite univerzumának sokszínűségét és az Epic Games folyamatosan bővülő együttműködéseit.

A Fallout jelenleg egy meglehetősen nagy reneszánszát éli az Amazon friss élőszereplős TV-adaptációjának köszönhetően, így a Fortnite népszerűségére még kiválóbb célpont. A játékosoknak május 24-én, a Chapter 5 Season 3: Wrecked című szezon indulásakor valószínűleg Fallout-témájú kinézetekre, küldetésekre és más tartalmakra számíthatnak, amit az Epic Games gondosan összeállított a Bethesda sorozat sikere alapján.

A Fortnite nemrégiben új Star Wars együttműködést is bemutatott, és most a Fallout következik. A battle royale játék folyamatosan frissítéseket és izgalmas tartalmakat kínál, és a rajongók már izgatottan várják, hogy milyen egyedi elemekkel gazdagítja majd a Fallout világát.

Újabb Régebbi