Skull and Bones 2. évad: Chorus of Havoc szezon ismertető

A Skull and Bones 2. szezonja, a Chorus of Havoc, már elérhető, új hajókkal, fegyverekkel, játékmódokkal, és frissítésekkel a Helm játékmenethez, valamint egy új fenyegetéssel az Indiai-óceánon.


Új ellenségek, hajók és fegyverek

Miközben La Peste eltűnt a vizekről (előző season), kalóztevékenységeid még jobban feldühítették a nagyvállalatokat. Ennek eredményeként a Compagnie Royale felbérelte a Hubac ikreket, francia operaénekesekből vált zsoldosgyilkosokat, hogy minden kalózt eltávolítsanak a régióból. Az ő Kórus Flottájuk pusztítást hoz a műveleteidre, legyen szó irányított torpedókról, örvényt keltő bójákról, vagy a támadások közbeni éneklésről.

A Hubac ikrek hajói hullámpajzzsal is rendelkeznek, amely mozgatható lemezekből álló páncélzat is egyben. Amikor a rámpák kinyílnak a fegyverek tüzelése érdekében, gyenge pontok válnak láthatóvá. A Kórus Flotta kereskedelmi útvonalakat és ismert kalózállomásokat céloz meg az Indiai-óceánon, így légy óvatos.

Az ikrek elleni harchoz új felszerelésre lesz szükséged. Az új Mine Springloader segédfegyver bójákat lő ki, melyek lebegő akna mezőket hoznak létre, így robbanó zónát alakíthatsz ki a célpontod körül. Az új mérnök-tematikájú hajó, a Brig, a leggyorsabb hajó a Skull and Bones-ban, csökkenti a segédfegyverek újra töltési idejét és növeli a kihelyezett bóják hatékonyságát a folyamatos találatok után. Szereld fel a Briget az új Rhapsody of the Deep páncéllal, amely lehetővé teszi, hogy hanghullám támadást indíts a közeli ellenségek ellen, és jól felkészülten nézhetsz szembe a Hubac ikrekkel.

Kétféle Springloader fegyver létezik: Little Grace és Infernal Maw. A Little Grace a szezonális szerződések teljesítésével szerezhető meg, míg az Infernal Maw, a Brig tervrajza és a Rhapsody of the Deep a Smugglers Pass-ból szerezhető be. A Smugglers Pass teljesítésével a kalózok egy remeterák hajóállatot kapnak jutalmul.


A hajóépítő

A Hubac ikrekkel és az óceán többi veszélyével szembeni további előny érdekében most már frissítheted a hajóidat a Shipwright segítségével. Minden hajónak hat lehetséges szintje van, amelyek javítják a hajó statisztikáit, új előnyöket nyitnak meg, és további bútorhelyeket hoznak létre. Ezzel a funkcióval a kisebb hajók is esélyt kapnak a magasabb szintű világesemények ellen, több lehetőséget adva a küldetéseid során.


A Helm

A Helm új játékmenet-mechanikákat is bevezetett, megváltoztatva a csempészési műveleteket a nyílt tengeren. Az egyik ilyen funkció a flotta menedzsment, amely lehetővé teszi, hogy a használaton kívüli hajókat automatikusan kijelöld nyolcadrész gyűjtésére és betételére a manufaktúrákból. Minél magasabb a hajód rangja, annál nagyobb esély van rá, hogy a zsákmány biztonságban megérkezik, de annál nagyobb a kockázat is, hogy a hajó megsérül az út során.

Új módszerek is vannak a manufaktúrák megszerzésére. Mostantól a Hostile Takeover és a Legendary Heist világesemények mellett, Helm Lease-ek és az új Buyout játékmód révén is szerezhetsz manufaktúrákat. A Helm Lease-ek megszerezhetők szezonális szerződések révén, Scurlockkal vagy Rahmával való kereskedéssel, valamint a Smugglers Pass jutalmaként. Háromféle Helm Lease létezik: Regional, Faction és Worldwide; ezek felhasználásához csak hajózz el a megszerezni kívánt manufaktúrához és költsd el ott a Helm Lease-t. A Buyout módban egy előőrshöz kell utaznod, ahol egy tengerentúli csempész megfogalmazza a követeléseit, amelyek árukat, tiltott árukat, valutákat vagy felszereléseket tartalmazhatnak. Ha össze tudod gyűjteni a kellékeket és időben eljuttatod a csempésznek, jutalmul egy Manufaktúrát kapsz.


Manufaktúra védelem

A Skull and Bones 2. szezon: Chorus of Havoc másik új játékmódja a Manufaktúra Védelem, amely veszélyt jelent a már meglévő manufaktúráidra. Ha elfogadod a kihívást, akkor el kell hajóznod a fenyegetett manufaktúrádhoz és megvédeni azt az ellenségek hullámaitól - miközben az adott területen maradsz. Minden ellenséghullám egyre nehezebb lesz; ha a manufaktúrád HP-je nullára csökken, akkor kudarcot vallottál és a hely nem termel nyolcadrészt, amíg helyre nem áll. Ha viszont sikeresen megvéded a manufaktúrát, Helm anyagokat kapsz jutalmul.


Világ Események

A Chorus of Havoc számos új világeseményt is bevezet a Skull and Bones-ba. Egy új elit hadihajó is megjelent. A Soleil Royal specialitása a területmegtagadás, robbanó mini-hajók és távolsági károkozás, de a hadihajó sikeres elsüllyesztése exkluzív jutalmakat ad, beleértve egy hajófejlesztési készletet az első sikeres támadás alkalmával. Admiral Rempah és a Fara Klán is hozzáadott kereskedelmi konvojokat, amelyek nagy jutalmat kínálnak azoknak, akik le tudják győzni őket. A Mega Lestari megalodon egy rejtőzködő tengeri szörny, amely elsüllyesztéssel fenyeget. A Sárkányhajó Esemény egy időszakos esemény, amelyben a játékosok bójás pontokon keresztül versenyezhetnek Regatta Láda nyereményekért. Három játszható pálya lesz, amelyek a Vörös-szigeten, Afrika partján és Kelet-Indiában találhatók. A játékosok a szezon későbbi részében a Nyári Fiesta eseményre is számíthatnak, amelyben Yanita Yara arra kéri őket, hogy lopják el az importált jeget a kereskedelmi konvojoktól. Siker esetén Koktélokkal jutalmaznak, amelyek fogyasztható tárgyak, amelyek bónuszokat biztosítanak.

A Skull and Bones a Chorus of Havoc ünneplése alkalmából ingyenes hetet tart május 30. és június 6. között. Az egész játék elérhető az ingyenes hét során, de ha több időre van szükséged a Hubac ikrek legyőzéséhez vagy több manufaktúra megszerzéséhez, minden előrehaladásod megmarad, amikor megvásárolod a játékot.

Újabb Régebbi