Nagy javítócsomag érkezik a Gray Zone Warfare-hez

A Gray Zone Warfare legújabb frissítése, a 1-es javítócsomag, több mint 200 fejlesztést ígér, amelyek között szerepelnek a játékosok felszerelésének elvesztésével összefüggő hibák is, ezzel is javítva a játékélményt.

A játék vegyes visszajelzéseket kapott a Steam felületén, elsősorban a játékélményt akadályozó számos hiba miatt. A Madfinger Games válaszként bejelentette, hogy számos kiemelkedő hibát orvosolni fognak, és a javítócsomag “több mint 200” fejlesztést fog magában foglalni.

A javítási jegyzékek világában a 200-as szám jelentősnek számít. A részletek egyelőre homályosak, de biztosak lehetünk abban, hogy a gránát-exploitot ki fogják javítani. Ez a hiba lehetővé tette a játékosok számára, hogy saját frakciójuk tagjait sebezzék és felszerelésüket elvegyék. A GZW 1-es javítócsomag kiadásával ez a lehetőség megszűnik.

A játék összeomlásait, amelyek a felszerelés eltűnéséhez vezettek, szintén kezelni fogják. Bár úgy tűnik, hogy az elveszett tárgyakat nem állítják vissza, a játék stabilitásának javítása előrelépést jelent.

A további 200 fejlesztés részletei egyelőre nem ismertek, de a játékosok már több javaslatot is tettek. Különösen a sörétes puskák megerősítését várják, amelyeket egyes játékosok gyengének találtak.

A nappal/éjszaka ciklus bevezetése is terítéken van, bár ez csak “az első néhány frissítés” egyikében valósulhat meg, tehát nem biztos, hogy a 1-es javítócsomagban már elérhető lesz.

A Gray Zone Warfare 1-es javítócsomagjának megjelenése a következő héten várható, a hét elején vagy legkésőbb 2024. május 24-én.

Újabb Régebbi