Modern Warfare 3 - május végén érkezik a negyedik szezon, részletek

A Call of Duty: Warzone és Modern Warfare 3 következő szezonja új fejezetet nyit a játékban, egy ikonikus fegyver visszatérése, egy új csatapassz és további izgalmas tartalmak érkezésével.

Az Activision bejelentette, hogy a 4. szezon május 29-én veszi kezdetét, zárva le ezzel a 3. szezont. A szezonális frissítések általában minden platformon 9 órakor PT / 12 órakor ET / 17 órakor BST időpontban válnak elérhetővé.

A 4. szezonban várható újdonságok között szerepel egy frissített csatapassz, amely új fegyvereket és kozmetikai elemeket tesz elérhetővé a játékosok számára. A szezonális passzok általában legalább egy operátort és két DLC fegyvert tartalmaznak, köztük az egyik ingyenesen elérhető új fegyver a népszerű Kar98k ismétlőpuska lesz.

Adatbányászok által szivárogtatott információk szerint a szezon több crossover IP eseményt is tartalmazhat, beleértve együttműködéseket olyan népszerű franchise-okkal, mint a Fallout, a Gundam és a The Crow.

Pletykák szerint egy harmadik crossover esemény is szerepelhet a The Boys-szal, és egy új operátor is érkezhet a Kimiko karakter alapján. A Call of Duty közösségi oldalai egy új előzetest is kommentáltak a The Boys-hoz, amely Kimiko karakterére fókuszál. Karen Fukuhara, aki a karaktert alakítja, állítólag az Infinity Ward stúdióiban is megfordult. Az előző két crossover esemény számos szuperhőst hozott a Call of Duty operátorainak sorába, így ha a pletykák igaznak bizonyulnak, izgalmas lehet látni a The Boys egyik tagjának csatlakozását.

A Warzone kapcsán még nem érkeztek hivatalos részletek a közelgő szezonra, de a 3. szezonban bevezetett Rebirth Island után valószínűleg nem várható új térkép bemutató. A szezon inkább a játékmódokra, eseményekre és új funkciókra összpontosíthat.

A Modern Warfare 3 többjátékos részéhez kapcsolódóan az Activision még nem jelentett be konkrét tartalmakat a 4. szezonra, de várhatóan új térképek, játékmódok és időszakos események érkeznek majd.

A nemrégiben közzétett 4. szezon előzetese utalásokat tartalmazhat a Call of Duty: Advanced Warfare DNA Bomb többjátékos killstreakjére, fenyegető zöld gáz képeivel és egy DNS-szál használatával. Ez a killstreak 30 kill elérése után egy életben volt megszerezhető, ami hasonló a MW3 jelenlegi nukleáris killstreakjéhez, az egyetlen különbséggel, hogy a DNA Bomb nem fejezte be a meccset. Egyelőre bizonytalan, hogyan illeszkedik majd a játékba, mivel hasonló a meglévő nukleáris robbantáshoz, de lehet, hogy ez nem csak a többjátékos módban, hanem a Zombies vagy a Warzone-ban is megjelenik majd.

A 4. szezonban valószínűleg több Zombies tartalom is érkezik, bár az elmúlt két szezonban a jelentősebb Zombies frissítéseket a szezon közepi “Reloaded” frissítésre tartogatták. Ez azt jelentheti, hogy új történeti küldetések, hadúr főnökök és új rajzok is érkezhetnek, de a játékosoknak valószínűleg a szezon feléig kell várniuk.

Minden pletykát fenntartással kell kezelni, amíg az Activision hivatalosan nem erősíti meg. További hivatalos részletek a 4. szezon megjelenése előtt várhatóak.

Újabb Régebbi