Manor Lords - túl a 2 millión

A Manor Lords, a középkori tematikájú stratégiai városépítő játék, amely az idei év egyik váratlan sikerprodukciója, már átlépte a kétmillió eladott példány határát. A játék április 26. óta elérhető PC Early Access formátumban, és csupán három hét alatt érte el ezt az impozáns eladási számot.

A Hooded Horse kiadó büszkén jelentette be, hogy a rekordeladások a Steam, Epic, GOG és a Microsoft Store platformokon valósultak meg, ahol a Manor Lords a PC Game Pass keretében is játszható. A játék piaci bevezetése óriási sikert aratott, az első napon több mint egymillió példányban talált gazdára. Azóta is magas az egyidejűleg aktív játékosok száma, a Steamen az első hétvégén elérte a 173 000-es csúcsot.

A Slavic Games által fejlesztett Manor Lords egyedülálló játékélményt nyújt, ahol a játékosok egy középkori uralkodó bőrébe bújva építhetnek és fejleszthetnek egy várost. A városközösség, infrastruktúra, gazdaság és a védelem/terjeszkedés menedzselése mellett a játékosok nagyszabású taktikai csatákban is részt vehetnek. A részletes társadalmi és termelési rendszerek, valamint a változékony világ – mely az évszakok és időjárási viszonyok változásait is magában foglalja – egy élő, lélegző metropoliszt hoznak létre, amelyet a játékosok lelkesen fogadtak.

A Manor Lords az idei év további Early Access sikerei, úgymint a Palworld és a Hades II mellé sorakozik fel. A játék végleges, 1.0-s verziójának megjelenése még bizonytalan, hiszen a fejlesztők folyamatosan formálják és tökéletesítik azt a játékosok visszajelzései alapján. A Manor Lords már most remekül teljesít, és izgatottan várjuk, hogy milyen újításokkal rukkol elő a közeljövőben az Early Access időszaka alatt.

Újabb Régebbi