Május végén jelenik meg a Ripout

A 3D Realms és a Pet Project Games büszkén jelentik be, hogy a RIPOUT, az innovatív kooperatív sci-fi horror FPS, 2024. május 28-án hivatalosan is elhagyja a Steam Korai Hozzáférést. A játék, amely egyedül vagy barátokkal játszva kínál izgalmas kihívásokat és új szinteket, ígéretes frissítéseket tartogat a játékosok számára.

A RIPOUT egy olyan világba kalauzolja el a játékosokat, ahol az űrhajók falai között rejtőző szörnyetegek ellen kell megküzdeniük. Akár egyedül, akár háromfős csapatban, a játékosoknak át kell törniük az ellenséges hordákon, hogy elérjék az emberiség utolsó menedékét, a Sanctuary-t.

A játék során a játékosok genetikailag módosított lényekkel néznek szembe, amelyek képesek más mutánsokat magukhoz csatolni. A Pet Gun segítségével azonban a játékosok kihasználhatják ezeknek a lényeknek a biotechnológiáját, hogy áttörjék az ellenséges védelmeket.

A RIPOUT legújabb verziója, a 1.0, új szinteket és a “Kill Zone” nevű új cél típust vezet be, valamint számos egyensúlyozási és életminőségi frissítést tartalmaz, mint például a billentyűzet és kontroller érzékenységi beállításai, az ADS kapcsolhatósága és egyebek.

A 3D Realms, amely olyan emblematikus játékokat adott már a világnak, mint a Duke Nukem, a Terminal Velocity, a Shadow Warrior, a Death Rally, a Max Payne, és a nemrégiben megjelent Ghostrunner, Ion Fury, Cultic, Tempest Rising, Phantom Fury és a RIPOUT, továbbra is az AAA - Akció, Attitűd, Adrenalin - újradefiniálására törekszik. A cég, amely a Saber Interactive büszke tagja, elkötelezett amellett, hogy felnőtteknek szánt, kompromisszumok nélküli játékokat adjon ki, és ezzel mindenki javát szolgálja. További információkért keresse fel a 3drealms.com weboldalt.

Újabb Régebbi