Kingdom Come: Deliverance 2 - a szinkronszínész 508 órát volt a stúdióban, hogy a hangját adhassa a főszereplőnek

Tom McKay, a Kingdom Come: Deliverance 2 főhősét, Henryt megformáló színész, befejezte a párbeszéd hangfelvételeit, amelyek során összesen 508 órát töltött a stúdióban, 127 munkameneten át. A szerepjáték második részének fejlesztése ezzel fontos mérföldkőhöz érkezett.

Az első rész emlékezetes párbeszédgazdagsága után a folytatás még ennél is többet ígér: egyetlen karakter számára rögzített 508 órányi anyagot nehéz felfogni. Bár valószínűleg nem minden felvétel kerül majd be a végső verzióba, és a játékosok döntéseik alapján csak egy részét hallhatják majd, a számok mégis lenyűgözők: ez három hét folyamatos beszédnek felel meg.

A Warhorse Studios, a játék cseh fejlesztője, korábban bejelentette, hogy a Kingdom Come: Deliverance 2 öt órányi “lenyűgöző mozifilm-szerű jelenetekkel” és magasabb produkciós értékekkel fog büszkélkedni. Daniel Vávra, a stúdió kreatív igazgatója szerint a mostani projekt az, amivé az első részt eredetileg szánták, de akkor még nem álltak rendelkezésre a szükséges erőforrások és tapasztalat.

A folytatás iránti várakozás így egyre nő, különösen miután a játékot nemrégiben jelentették be. Luke Dale, aki az első részben Hans Capon szerepét játszotta és a második részben is visszatér, a fejlemények kapcsán megjegyezte: “Már majdnem célba értünk.”

A Kingdom Come: Deliverance 2 méreteiről, nagyságáról és az első részhez való viszonyáról továbbra is keveset tudunk, de minden jel arra mutat, hogy a játék jelentős mértékben túlszárnyalja elődjét, már azzal a tényszerűséggel, hogy kétszer olyan nagy lesz a játéktér, mint az elődben. McKay az Instagramon Henry szerepének hangfelvételeinek befejezését ünnepelve úgy fogalmazott: “Ez a játék egy igazi óriás lesz.”

A Kingdom Come: Deliverance 2 megjelenése idén várható PS5, Xbox Series X és PC platformokra.

Újabb Régebbi