Eljött a bosszú Ideje, ugyanis Phil Spencer készen áll a nukleáris válaszcsapásra a Fallout 76-ban

A Microsoft Gaming vezérigazgatója, Phil Spencer, aki a közelmúltbeli stúdió bezárások viharában is kitartóan játszott a Fallout 76-tal, most elérte azt a szintet, ahol képes lehet viszonozni egy rajongó múlt heti támadását. Spencer, aki nemrég teljesítette az “Officer on Deck” küldetéssorozatot, most már rendelkezik azzal a hatalommal, hogy nukleáris csapást indítson a játékban, ami lehetővé teszi számára, hogy megtorolja a táborhelye elleni támadást.

Az események fordulatot vettek, amikor Rebs Gaming, egy Xbox tartalomkészítő, felfedezte Spencer profilján egy új teljesítményt, ami arra utal, hogy a vezérigazgató készen áll a megtorlásra. “Phil Spencer befejezte a Fallout 76 ‘Officer on Deck’ küldetését,” írta Twitteren. “Ez a küldetés szükséges a nukleáris csapások indításához. Úgy tűnik, Phil készül megtorolni azokat a játékosokat, akik felrobbantották a táborát.”

A megtorlás lehetősége egy olyan játékos cselekedetére adott válasz, aki a real1090jake nevet használva, egy "free roam" játék során felrobbantotta Spencer táborhelyét, miután hetekig kereste az Xbox vezetőjét egy összetett szerepjáték-fantázia keretében. A játékosok korábban tréfálkoztak azzal, hogy ez a lépés a Microsoft bizonyos csapatok, köztük az Arkane Austin és a Tango Gameworks bezárása miatti megtorlás, de real1090jake kijelentette, hogy a támadás csak játékos kedvből történt.

A Fallout 76-ban a nukleáris csapások kilövése a fő történeti szál végső részét képezi, és magában foglalja a kilövőkódok megszerzését, egy szilóba való bejutást, és számos ellenfél legyőzését. Bár a játék kezdeti megjelenésekor ez a folyamat sokkal időigényesebb volt, a kilövőkódok most már rendszeresen elérhetők a rajongói oldalakon, így a magas szintű játékosok számára nem jelent akadályt a kilövési szekvencia.

Spencer még nem érte el az “I Am Become Death” teljesítményt, amely akkor aktiválódik, ha egy játékos vagy egy csoporttag ténylegesen ki lövi a nukleáris csapást. A vezérigazgató még nem nyilatkozott az Xbox legutóbbi leépítéseiről vagy azok okairól. Kíváncsian várjuk, melyik esemény következik be először. Köszi, kotaku!

Újabb Régebbi