Húsvéti tojások, azaz easter egg-ek várnak a játékosokra a Cyberpunk 2077 világában

A Cyberpunk 2077 fejlesztőcsapata egy váratlan meglepetést rejtett el a mélykék óceánban, egy húsvéti tojást, amely párbeszédekkel és egyéb tartalmakkal várja a kalandvágyó játékosokat.

A Cyberpunk 2077 népszerűsége a Steam platformon jelentős növekedést mutatott, és a CD Projekt Red számára meglepő módon elérte a pozitív 95%-os értékelést. Maria Mazur, a játék küldetéstervezője szerint a Cyberpunk 2077 világában még számos felfedezésre váró húsvéti tojás rejtőzik. Mazur arra bátorítja a játékosokat, hogy merüljenek el a The Witcher sorozat rejtelmeiben is, és induljanak új kalandokra.

A Cyberpunk 2077, amely kezdetben nem a legjobb fogadtatásban részesült az in-game mechanikai problémák és grafikai hibák miatt, majdnem három és fél évvel a megjelenése után, a CD Projekt Red fiktív metropolisz című játéka végül elérte a Steamen a nagyon pozitív 95%-os értékelést. Paweł Sasko, a játék társrendezője is köszönetet mondott a játékosoknak az állandó támogatásért.

A Cyberpunk 2077 már számos húsvéti tojást tartalmaz, amelyek ikonikus filmekre és játékokra utalnak, de Mazur szerint még több titok vár felfedezésre.

A lengyelországi Digital Dragons konferencián a GamesRadar+ -szal folytatott beszélgetés során Mazur elárulta, hogy a Cyberpunk 2077 univerzuma annyira gazdag húsvéti tojásokban, hogy vannak még olyanok, amelyeket a játékosok még nem fedeztek fel. “Annyi húsvéti tojás van, hogy csak arra várok, hogy az emberek mindet megtalálják,” mondta. Különösen figyelemre méltó egy olyan húsvéti tojás, amelyet a Phantom Liberty kiegészítő részeként helyezett el az óceánban.

Mazur, aki mindig is előrelátó volt, úgy gondolta, hogy előbb-utóbb egy játékos belemerül az óceánba, és erre felkészülve egy párbeszédes forgatókönyvet tervezett, hogy a játékos valami váratlant találjon. “Valaki az óceánba vezette a főszereplőt, és én ezt előre láttam és felkészültem rá,” mondta Mazur. “Örömmel töltött el, hogy valaki tényleg rátalált.”

“Ezek a pillanatok különlegesek. Amikor megpróbálod előre látni valaki cselekedeteit, és ezt a kis meglepetést hagysz valakinek, majd évekkel később látod, hogy valójában megtalálták.”

A Cyberpunk 2077 mellett úgy tűnik, hogy a The Witcher sorozat is számos felfedezetlen húsvéti tojást rejt magában. Érdemes azokkal is próbálkozni.

Újabb Régebbi