Augusztus közepéig lehet kimaxolni az új battle passt a Fortnite-ban

A Fortnite Battle Royale ötödik fejezetének harmadik szezonja, a “Wrecked”, a Fallout ikonikus T-60-as páncélját hozza el a szigetre, egy homokvihar után, amely átsöpört a területen. A “Wasteland Warriors” nevű csoport átvette az irányítást, és a Mad Max filmek szellemét idézik meg, járművekkel és páncélokkal, amelyeket hulladékfém darabokból készítettek.

A Fortnite Battle Royale szigetén egy új pusztaság biomet találunk, ahol a Nitrodome-t futtató The Machinist, a Wasteland Warriors fő mechanikusa, és a Nitrodome-t a “kocsispekták cirkuszával” vezeti Ringmaster Scarr. Emellett megtaláljuk a Brutal Beachheadet, a Wasteland Warriors főhadiszállását, amelyet Megalo Don felügyel. A Nitro Barrel és a Nitro Splash pedig gőzmozdonyos lendületet ad a járműveknek vagy maguknak.

A járműmodifikációk is visszatérnek a harmadik szezonban. Újrahasznosítják a Cow Catchers és a Chonkers Off-Road Tyres modifikációkat, és négy új modifikáció is bekerül. Lehetőségünk lesz SUV-kat használni Behemoth Car Body-val vagy akár elrabolni egy War Bus-t is. Egy Wasteland Warrior legyőzése után végtelen Nitroval, mitikus fegyverrel és medállal jutalmazzák a modifikált autót. A jutalmak között szerepel The Machinist harci támadópuskája, Ringmaster Boom Bolt-ja, Megalo Don Nitro Fists-ja és még sok más.

A Fallout T-60-as páncél mellett Nuka-Cola palackok is csatlakoznak, és egy új Wrecked Battle Pass is elérhető. A Battle Pass megvásárlása automatikusan feloldja The Machinist-et, majd az XP-keresés előrehaladtával a fent említett páncél és más jutalmak is megszerezhetők. Az X-Men Wastelander Magneto Outfit is később érkezik a szezonban. A Wrecked Battle Pass-t augusztus 16-ig, 2 órakor ET-ig lehet fejleszteni.

Újabb Régebbi