A Fallout 4 játékosai arra kérik a Bethesdát, hogy hagyják abba a videojáték frissítését

A Bethesda legújabb frissítése ellenére a Fallout 4 rajongói továbbra is problémákkal küzdenek. A Bethesda Softworks legutóbbi kísérlete, hogy javítsa a Fallout 4-et egy újabb frissítéssel, nem hozta meg a várt eredményeket, és a rajongók most már azt kérik a cég vezetőségétől, hogy álljanak le a további frissítésekkel. A népszerű open-world RPG legújabb javítása, amelyet tegnap adtak ki, a célzott problémák megoldása helyett újabbakat hozott létre, és a Starfield kiadójától most már a játékosok azt kérik, hogy hagyják inkább a közösséget a problémák orvoslására. 

A Bethesda által múlt hónapban kiadott “next-gen” frissítés, amely minden platformon elérhetővé vált, az öregedő RPG-t hivatott felújítani. Azonban a frissítés nemcsak hogy tönkretette a népszerű modokat, de néhány játékos számára még bugosabbá is tette a játékot. A Bethesda által kiadott újabb frissítés, amely a korábbi hibákat hivatott kijavítani, nem találkozott a közösség elvárásaival, és a rajongók hangosan fejezik ki nemtetszésüket a fórumokon. Vajon a Fallout is a review-bombig következő áldozata lesz Steamen? Majd meglátjuk.

Az április 25-én közzétett frissítés, amelyet már évek óta vártak, és amely az Amazonon bemutatott Fallout sorozat premierje után nem sokkal jelent meg, a “next-gen” címkét viselte, és a játék teljesítményének javítását, valamint a 2024-es játékélmény általános fejlesztését célozta meg. A frissítés azonban nemcsak hogy késleltette a rajongók által fejlesztett bővítéseket, de új hibákat is hozott, és sokak szerint inkább felesleges volt, mint hasznos.

A Bethesda májusi “Next-Gen Update 2” nevű frissítése, amely az előző javítás hibáit hivatott kijavítani, szintén nem hozta meg a várt eredményeket. A frissítési jegyzetek, amelyeket a frissítés napján tettek közzé, elsősorban a konzolok teljesítményének javítására és új beállítási lehetőségek hozzáadására összpontosítottak, de a játékosok továbbra is panaszkodnak a problémákra a közösségi médiában, a Reddit-en és a Steam fórumokon.

A PC játékosok különösen frusztráltak, mivel az új frissítés ismét tönkretette a modokat, és úgy tűnik, hogy a Fallout 4 Script Extender (F4SE) már nem kompatibilis, ami sok népszerű mod alapja volt, beleértve a nemrég elhalasztott Fallout: London rajongói bővítést is.

A Bethesda által kiadott frissítésekkel kapcsolatos folyamatos problémák miatt sok játékosnak már elege van, és azt szeretnék, ha a cég egyszerűen hagyja békén a játékot, és hagyják, hogy inkább a modderek javítsák a problémákat. Sokan úgy érzik, hogy a Bethesda képtelen vagy nem hajlandó bizonyos dolgokat kijavítani, és hogy a modderek jobban javítják a játékot.

Sok játékos rámutatott arra, hogy a “next-gen” frissítés előtt a Fallout 4 PC-n – a megfelelő modokkal – sokkal jobban játszható és modernebbnek tűnő játék volt a jelenlegi hivatalos verzióhoz képest. A közösség reménykedik, hogy talán egy jövőbeli frissítés a Bethesdától valóban kijavítja a Fallout 4-et.

Újabb Régebbi