Dawn of Defiance: A görög mitológia alapján egy Conan Exiles stílusú túlélőjáték készül

A görög mitológia által ihletett kooperatív túlélőjáték, a Dawn of Defiance, amelyet a Traega Entertainment fejleszt, még az idei évben korai hozzáférésű változatban kerül piacra a Steam és az Epic Games Store platformokon. A játék, amely a hősies küzdelmek és az isteni erők világába kalauzolja a játékosokat, egyedülálló élményt ígér a túlélő műfaj kedvelőinek.

A játékban a játékosok az Istenek Megtagadójaként lépnek színre, akiknek célja, hogy gyenge katonából isteni képességekkel rendelkező hőssé váljanak. A romokkal teli szigetvilágban templomokat építhetnek, és megküzdhetnek az istenek híveivel, hogy megszerezzék mitikus képességeiket. A túléléshez erőforrásokat kell gyűjteniük, bázist építeniük, felszereléseiket fejleszteniük, és szembe kell nézniük az istenek próbatételeivel – mindezt barátaikkal vagy egyedül.

A Dawn of Defiance legfontosabb jellemzői között szerepel a túlélés a szigeteken, ahol a játékosok egy elfeledett parton ébrednek, és a semmiből kell felépíteniük életüket. A romok felfedezése során kincsekre bukkanhatnak, és az istenek kihívásait is teljesíthetik, miközben egyre erősebbé válnak. A játék lehetőséget biztosít a fegyverek és építmények személyre szabására, valamint az istenek követőivel való szembeszállásra. A játékosok egyedül vagy akár három barátukkal együtt is nekivághatnak ennek a veszélyes kalandnak az online kooperatív többjátékos módban.

A Dawn of Defiance már most felkerülhet a kívánságlistákra a Steamen és az Epic Games Store-ban, és a fejlesztők ígérete szerint még az év vége előtt elérhető lesz a korai hozzáférésű változat.

Újabb Régebbi