COD x Fallout DLC csomag a láthatáron

A videojáték-ipar legújabb pletykái szerint a Call of Duty és a Fallout világai összeolvadnak egy izgalmas crossoverben, amelyben a legendás Captain Price karaktere a Fallout jellegzetes Vault jumpsuitban, azaz "ugróruhájában" tűnik fel. A szivárgások alapján a Fallout: Vault Dweller DLC csomag hamarosan megjelenik a Warzone és a Modern Warfare 3 játékokhoz.

A hírek szerint a Call of Duty: Modern Warfare 3 és a Warzone frissítései időzítetten érkeznének, hogy a Fallout Amazon Prime TV-sorozat premierjének sikerén lovagoljanak. A crossover ötlete adott volt: a Fallout az Xbox egyik legnagyobb márkája, amely most az Amazon sorozatnak köszönhetően még nagyobb figyelmet kap, olyan annyira, hogy a Fortnite battle-royal játékokba is belerakták a Pusztaságot. A Call of Duty pedig önmagáért beszél. A koncepció egyszerű: a játékosok Vault ugróruhába bújhatnak, és így folytathatják a harcot.

A Charlie Intel információi szerint a kiszivárgott adatok egy kozmetikai csomagot sejtetnek, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy karaktereiket egy poszt-apokaliptikus világ túlélőivé alakítsák. A Call of Duty: Vault Dweller Tracer Pack állítólag magában foglalja a Fallout ikonikus kék ruháját és tematikus fegyvereket.

Bár a franchise-ok iránt nagy rajongóként kissé csalódást keltő lehet, ha a crossover nem hoz több újdonságot, különösen most, amikor a sorozat mindenki figyelmét magára vonja. Sokan reménykedtek volna a Vault Boy vagy a Ghoul karakterek megjelenésében operátor bőrként, de úgy tűnik, hogy a játékosoknak be kell érniük a megszokott karakterek Vault ruházatba öltöztetésével.

Fontos megjegyezni, hogy a crossover teljes tartalma még változhat, amikor hivatalosan is bemutatásra kerül. 

Újabb Régebbi