Befutott a Warhammer 40,000: Space Marine 2 multiplayer előzetese

Az előzetes bemutat egy teljesen új PvE élményt és visszahozza az első játékból ismert PvP módot. A Warhammer Skulls Festival élő közvetítése során leleplezett előzetes emellett megnyitja a digitális előrendeléseket a PlayStation 5, Xbox Series, Steam és az Epic Games Store platformokon a szeptember 9-i megjelenés előtt.

A régi és új rajongók egy igazi multiplayer élményre számíthatnak. A Space Marine 2 nemcsak visszahozza a Space Marine ikonikus harcát a Chaos Space Marines ellen három 6v6 PvP módban (Annihilation, Seize Ground és Capture & Control), hanem egy teljesen új kooperatív módot is bevezet, amely lehetővé teszi, hogy akár 2 barátoddal együtt pusztítsátok a xenosokat a 3 fős “Operations Mode”-ban. Minden PvE és PvP mód lehetőséget ad a játékosoknak, hogy 6 elérhető osztály közül válasszanak, a rettenthetetlen Bulwarktól és a harci pajzsától a rejtőzködő Mesterlövészen keresztül.

A játékosok testreszabhatják a Space Marine-jeiket a sisaktól a lábszárvédőkig, széles választékban elérhető színekkel, címerekkel, vállvédőkkel, kesztyűkkel és még sok mással. A Season Pass további kozmetikumokat biztosít számukra, míg az új tartalmak, mint küldetések, ellenségek és fegyverek, rendszeres ingyenes frissítések révén lesznek elérhetők minden játékos számára.

Az előrendelések most már elérhetők a PlayStation 5, Xbox Series, Steam, Epic Games Store és a résztvevő kiskereskedelmi üzletekben/oldalokon. A Focus Store exkluzív Collector’s Edition mellett három kiadás is előrendelhető: Standard, Gold és Ultra Edition.

Megjelenés szeptember 9-én, a fentebb már említett platformokon.

Újabb Régebbi