Az Elden Ring következő ellensége elég furán néz ki

A FromSoftware, az Elden Ring alkotója, egy újabb lenyűgöző ellenféllel készül meglepni a játékosokat a közelgő, nagy érdeklődéssel várt DLC, az Shadow of the Erdtree megjelenése előtt.

Az Elden Ring X (korábban Twitter) hivatalos fiókján közzétett képen egy aranyarcú, hosszú hajú lény látható, aki lemezes, korong-szerű fegyverekkel felszerelve várja a játékosokat. A titokzatos teremtmény szerepéről és kapcsolatáról az Elden Ring világával egyelőre nem árultak el részleteket, így a rajongók izgatottan találgatják, milyen kihívást jelenthet majd a játékban.

A bejegyzés szerint: “Félelmetes ellenségek, akiknek hatalma felfoghatatlan, várnak rád az Árnyék Birodalmában.”

A közösség tagjai közül néhányan már azt is felvetették, hogy az arany ruhába öltözött, görnyedt alak talán az Elden Ring Erdtree DLC-éjének új főellenségei közé tartozik. Egyesek szerint a lény összeköttetésben állhat Godwynnal, mivel hasonló sebhelyet viselnek a hátukon. Ráadásul az ellenség további Mohg és Morgott, Godwyn testvérei torz Omen szarvaival is rendelkezik.

Anélkül, hogy magunk is belemerülhetnénk az Erdtree árnyéka rejtelmeibe, nehéz lenne pontosan megfejteni, hogy az új ellenség hogyan illeszkedik az Elden Ring mitológiájába. A rajongók elméletei azonban érdekes kérdéseket vetnek fel, és bizonyosan sokakat megmozgatnak. Nem meglepő, hogy a FromSoftware által megosztott kép egyesek szerint egy méhre emlékeztet, ami további találgatásokra ad okot a játék világának értelmezésében.

Thanks, és via IGN!

Újabb Régebbi