Az Assassin's Creed Shadows feltelepítéséhez internetkapcsolat szükséges

Az Ubisoft kiadó legújabb bejelentése szerint az Assassin’s Creed Shadows című játékuk nem követel meg állandó internetkapcsolatot a használathoz, ámbár maga a játék telepítése során szükséges lesz online kapcsolatra - a telepítés után a játékosok szabadon élvezhetik a játékot internet nélkül.

A kiadó egy friss X-bejegyzésben, melyet május 16-án tettek közzé, tájékoztatta a rajongókat, hogy az új Assassin’s Creed epizód telepítésekor szükség lesz ugyan internetre, de a játékmenet során ez nem lesz kötelező.

“Közösségünkben felmerült kérdésekre reagálva, szeretnénk néhány előzetes információt megosztani az Assassin’s Creed Shadows közelgő debütálásáról,” nyilatkozta az Ubisoft. “A játék nem igényli a folyamatos online jelenlétet. A telepítéshez internetkapcsolat szükséges, de a játék teljes kalandja offline módban is teljesíthető, és Japán felfedezése sem igényel internetes kapcsolódást.”

Az Ubisoft nem részletezte, de várhatóan a játékhoz szezonbérlet és két további tartalombővítés is érkezik majd, amelyek telepítése szintén internetkapcsolatot igényelhet.

Ez a pontosítás egy nappal azután érkezett, hogy a kiadó bemutatta az Assassin’s Creed Shadows első látványos előzetesét, amely a játék sokak által várt feudális Japán környezetét tárta a közönség elé, és bejelentette a hivatalos megjelenési dátumot, ami nem más lesz, mint 2023. november 15.

A hamarosan megjelenő akció-kalandjátékban a sorozat ismét visszatér a két-játszható főszereplő rendszeréhez, amit már megismerhettünk az AC Syndicate-ben is. A játékosok ezúttal Naoe, egy shinobi bőrébe bújhatnak, aki a híres történelmi ninja vezető, Fujibayashi Nagato nevelt lánya, valamint Yasuke, egy afrikai származású, fekete szamuráj szerepében próbálhatják ki magukat, aki 1579-ben érkezett Japánba.

A Shadows nyílt világú lesz, mérete az Ubisoft szerint hasonló lesz az AC: Originszéhez, és új kiütési mechanikát vezet be a harcrendszerbe, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy akár erőszakmentes módon is végig játsszák az epikus kalandot. A változó évszakok is új elemként jelennek meg, amelyek hatással lesznek a játékmenetre.

Az Assassin’s Creed Shadows a PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, Amazon Luna és PC platformokra érkezik, és már előrendelhető online.

Újabb Régebbi