7 napon át ingyenes lesz a Skull and Bones

Az Ubisoft régóta készülő, és nem túl sikeres open-world kalózkalandja, a Skull and Bones, jövő héten ingyenes egyhetes próbaverziót kap, amely egybeesik a játék második szezonjának indulásával.

A Skull and Bones februárban jelent meg, 11 évvel a problémás fejlesztés után. Az Ubisoft akkor „rekord játékos részvételről” számolt be, de nem osztott meg eladási adatokat. Nem világos, hogy a kalózjáték mennyire teljesített a kiadónak, de az Ubisoft úgy tűnik, új lendületre van szüksége a közelgő egyhetes próbaverzió miatt.

Az ingyenes próbaverzió minden platformon elérhető lesz - Xbox Series X/S, PlayStation 5 és PC (Epic és Ubisoft Connect) - május 30-tól június 6-ig. Ezen idő alatt a játékosok korlátlanul hajózhatnak, és a teljes tartalomhoz hozzáférhetnek, a haladás pedig átvihető, ha úgy döntenek, hogy megvásárolják a teljes játékot. És hogy csábítsa a játékosokat, az Ubisoft 50 százalékkal csökkenti a Skull and Bones árát minden platformon „korlátozott időre”.

A Skull and Bones ingyenes egyhetes próbaverziója egybeesik a játék második szezonjával, amely május 28-án indul. Az Ubisoft nem mondott sokat arról, mit hoz majd a szezon, de van egy történeti előzetes és némi izgató szöveg. „A Hubac ikrek a Compagnie Royale megbízásából érkeztek, hogy átvegyék az irányítást az Indiai-óceán felett, és felszámolják a kalózokat” - írják. „Veszélyes képességeiket dalon keresztül mutatják be, és erőszakos duettben vadásznak a magas tengeren, hogy birtokba vegyék a régió gazdagságát.”

Újabb Régebbi