Lehetne még folytatni Basim történetét az Assassin's Creed kánonban

Az Assassin’s Creed Mirage kreatív igazgatója úgy állt elő további ötletekkel Basim történetének folytatására, mintha egy titkos szövetség tagja lenne, aki a legújabb kódokat fejtené meg és a legfrissebb régészeti ásatásokat végezné. A lényeg, hogy nem egy egyszerű DLC formájában képzeli el a történet bővítését. Bár egy új játék még nincs hivatalosan megerősítve, ám most beszélnek róla, mint aki a sötétben titokzatosan susogja: “Jövőre találkozunk, kedves játékosok!”

Stéphane Boudon olyan infókat osztott meg, mintha a templomos lovagok kódexét kívülről fújná oda-vissza. “Nagyon örülünk a Mirage fogadtatásának,” mondta. “A Mirage önálló élményként lett tervezve, DLC-tervek nélkül. Ugyanakkor biztosan vannak ötleteink arra, hogy hogyan bővíthetnénk Basim történetét. De jelenleg nincs tervezve semmilyen megjelenési-utáni tartalom a Mirage-hoz.”

Boudon szerint az Ubisoft sem tervez nagyobb frissítéseket. “Nincsenek terveink új nagyobb frissítésre, de figyelemmel kísérjük a játékot és hallgatjuk a játékosok visszajelzéseit,” tette hozzá. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg egy folytatást készítenek, de ez még nem hivatalos. Boudon-t megkérdezték, hogy dolgozna-e egy másik játékon, ha lehetősége adódna.

“Biztosan még sok mindent elmondhatunk Basimról, hiszen a felnőtté válás történetét mesélni fantasztikus élmény volt számunkra,” mondta Boudon. “Ugyanakkor egy olyan játék létrehozása, amely ennyire korlátozott keretek között működik, nehéz feladat. Mint csapat, szívesen felfedeznénk új horizontokat és több kreatív szabadságot élveznénk.”

Összes oldalmegjelenítés