Júniusban leleplezik a Gears of War legújabb részét

A Gears of War szinkronszínésze egy olyan információt osztott meg a Gears of War 6 kapcsán, hogy még a rejtélyes szfinx is irigykedne rá. Liam J. Mcintyre, aki JD Fenix karakterének hangját adta a Gears of War 5-ben, Twitter-bejegyzésben úgy utalt a karakter halálára, mint aki a legjobb krimi regényt olvassa. Azt mondta, hogy nem tudja, de szerinte a Gears of War fejlesztők júniusban mindent elárulnak majd. 

A hivatalos Gears of War fiókot is bejelölve, nyilvánvaló volt, hogy nem aggódik a kis infója megosztása miatt. Azonban vajon tényleg a Gears of War 6-ról van-e szó? Lehet, hogy egy Gears of War gyűjteményt kapunk, amely az eredeti trilógiát és a The Coalition által készített két legújabb játékot tartalmazza. Ebben a gyűjteményben a Gears of War 5-nek lehetne egy kanonikus befejezése. De ha jobban belegondolunk, ez a bonyolult trükkös manőver olyan valószínűtlen, mint egy unikornis találkozása egy földönkívülivel. 

A Microsoftnak jobb ötletei vannak, mint hogy játékosaikat úgy éreztessék, mintha egy kifinomult bűvésztrükk részesei lennének. Miért menne végig ennyi erőfeszítéssel, ha őszintén is elmondhatták volna, hogy mi a helyzet? A körülményes bizonyítékok alapján valószínűsíthető, hogy a Gears of War 6 bemutatója közeleg, és akkor végre megtudjuk, hogy Kait valóban JD-vel vagy Del-lel lesz-e. Hacsak persze a The Coalition nem talál ki valami olyan cselekményszálat, amire még nem is gondoltunk. És ki tudja, talán még egy unikornis is felbukkan a játékban – csak azért, mert miért ne?

Összes oldalmegjelenítés