A SMITE 2 istenei május 2-től 5-ig lecsapnak az Alfa Hétvégén

A Titan Forge Games csapatának isteni kinyilatkoztatása szerint a SMITE 2 első Alfa Hétvégéje május 2-tól május 5-ig tart majd. Azok a halandók, akik birtokolni szeretnék a hozzáférés kulcsát, már megvásárolhatják az Alapítói Kiadás csomagokat.

Az első Alfa Hétvége eseményen 14 mitológiai isteni várja, hogy próbára tedd őket, és a Conquest játékmód is új köntösben tündököl majd az isteni csatatéren. A Titan Forge Games május 1-jén, délután 3-kor ET / este 8-kor UK idő szerint élő adást indít a Twitch-en, ahol felfedik az istenek teljes névsorát és minden titkos tudnivalót az eseményről.

Az Alfa Hétvége minden hónapban megrendezésre kerül, egészen addig, amíg a SMITE 2 el nem éri a 24/7 zárt béta státuszt, amely a nyár végén kezdődne el. Ahogy az Alfa tesztelés halad előre, a játékosok egyre több istennel játszhatnak, és a fejlesztők a visszajelzések alapján folyamatosan csiszolják a játékot.

„Nagy izgalommal várjuk, hogy üdvözölhessük a játékosokat az első Alfa Hétvége eseményen. A SMITE sikerét a közösségnek köszönheti, és nélkülük soha nem is álmodtunk volna a SMITE 2-ről. Ezért mi, a Titan Forge-nál, már alig várjuk, hogy a játékosok megmutassák, hogyan lehet igazán istenien eltörni a játékot, és várjuk az égi inspirációt adó ötleteiket, hogy a SMITE 2 valóban mennyei játék lehessen.” - mondta Travis Brown, a Titan Forge Games általános igazgatója.

Összes oldalmegjelenítés