Battlefield 2042 - az új szezon, a Turning Point jövő héten debütál, és ingyenes hétvégét is hoz

Amilyen rosszul startolt a Battlefield 2042, olyan hamar pofozzák ki a svéd fejlesztők a kezdeti hibákat és bugokat. A játék kezd talpra állni, hiszen eljutott egy olyan szintre, hogy azt mondhassuk az alkotásra első blikkre, hogy "ez igen, ez most tényleg elbűvölő lett!".

A Battlefield 2042 régóta várt 7. szezon frissítése március 19-től minden platformon elérhető lesz, új térképekkel, módokkal, fegyverekkel és egyebekkel. Március 21-től 24-ig ingyenes játékidőszak lesz a játékban, és a DICE legújabb Battlefield alkotását kipróbáló játékosok által elért előrehaladás átvihető lesz a teljes játékba.

Az Electronic Arts által ma kiadott új előzetesben pillanatfelvételeket láthatunk a Battlefield 2042 7. szezonjában érkező két új térképről: Haven (Chile) és Stadium (Katar). A Battlefield rajongói fantasztikus környezetekben robbanthatnak értelmetlenül a Turning Point nevezetű szezonfrissítésben – különösen a Haven néz ki remekül, szűk sikátorokkal, keskeny utcákkal és rengeteg harcolható épülettel, amik engem speciel a Metro és Locker pályákat idézte fel.

A Turning Point-tal természetesen az FPS fanok legnagyobb örömükre érkezik néhány új fegyver is – az AK 5C, az SCZ-3, a SRAW és a DFR LMG. Van egy vadonatúj fix szárnyú bombázó is, az XFD-4 Draugr nevű, amely biztosan halálos és áthatoló érzésű pusztítást fog okozni az új térképen a hagyományos nagy robbanóerejű bombákkal és EMP eszközökkel együttvéve.

Az új season és a megannyi kihívások sorai március 19-én indul minden platformon. Azon a hétvégén pedig Free Trial időszak, ne feledjétek!

Újabb Régebbi