Megjelent a Goblin Stone

Az Orc Chop Games örömmel jelenti be, hogy díjnyertes narratív, körökre osztott szerepjátékuk, a Goblin Stone hivatalos megjelenését, ami a Steamen, 10%-os kedvezményt kapott, így $22.50 árkategóriában már megtudjuk vásárolni.. A játék később elérhető lesz az Epic Games Store-ban is.

A Goblin Stone egy remek. epikus körökre osztott szerepjáték roguelike elemekkel, ahol a játékosok segítenek a goblinoknak túlélni. Egy vidám goblin csapatot kell összeállítaniuk, és egy veszélyes úton kell navigálniuk a túlélés végett, harcolva a gonosz útonállókkal, kalandorokkal, beképzelt elfekkel és mogorva törpékkel, egy nosztalgikus, mesekönyvek által inspirált, kézzel rajzolt vizuális világban.

“A Goblin Stone olyan, mintha egy darabot magamból osztanék meg a világgal, és alig várom, hogy a játékosok kezükbe vehessék az egyedi harcrendszert, amibe annyi erőfeszítést fektettünk, és amit annyit iteráltunk.” - mondja Vince McDonnell, az Orc Chop Games tervezési és stúdió műveletekért felelős vezetője. 

Tovább folytatta mondandóját a fejlesztő úr:

“Különösen izgatott vagyok, hogy a játékosok megtapasztalhassák a Goblin Stone fejlődési rendszerét, egy alapvető funkciót, amely számtalan lehetőséget kínál. Alig várom, hogy lássam, milyen kombinációkat és egyedi csapatokat hoznak létre a játékosok.”

A Goblin Stone megható narratívája ötvöződik a stratégiai játékmenettel, ahogy a játékosok procedurálisan generált kalandokon keresztül haladnak, amiben a végleges halál növeli a tétet. A játékosok emellett egy kiterjedt föld alatti bázist is építenek, a barakkoktól a gyakorlóteremig, ahol egy goblin "tenyésztési" rendszer lehetővé teszi számukra, hogy összekombinálják a legjobb goblin géneket, javítsák tulajdonságaikat és testreszabhassák harcosaikat a következő csatákra.

A Goblin Stone teljes egészében James Smillie skót színész által narrált, Peter McConnell díjnyertes zeneszerző zenéjével, aki a Hearthstone, a Psychonauts és a Monkey Island munkáiról is ismertek.

A játékosok százak közötti kombinációk közül választhatnak a goblin osztályok, fegyverek, képességek, térkép áthaladás között. A játék több mint 40 órányi játékidőt, 60 különböző ellenségtípust, több mint 150 teljesen illusztrált történeti képet és 25 főellenség csatát kínál.

A Goblin Stone most elérhető PC-n a Steamen keresztül.

Újabb Régebbi