Ghost of Tsushima Director's Cut - Májusban érkezik a PC verzió

A Ghost of Tsushima végre PC-re is megjelenik - A játék rendezői változata május 16-án érkezik a Steamre és az Epic Games Store-ba, és különböző PC-specifikus fejlesztéseket tartalmaz majd.

Tartalmilag a rendezői változat magában foglalja a teljes játékot, az Iki-szigeti sztori expanziót és a kooperatív többjátékos Legends módot is. A PC-s verzió előrendelése a következő feloldásokat is magában foglalja: Új Játék+, Utazó Öltözék és Törött Páncél festékek Baku boltjából.

A fejlesztő Sucker Punch együttműködött a Nixxes Software-rel, ezért előreláthatólag egy profi PC-s porttal lesz dolgunk. A játék PC-re optimalizált, korlátlan képkocka-sebességgel, egyedi egér/billentyűzet vezérléssel és különféle grafikai beállításokkal rendelkezik.

A PlayStation Blog bejegyzése szerint: „Az NVIDIA DLSS 3 és az AMD FSR 3 mindkét upscale és képkocka-generálási opcióval elérhető lesz. Az Intel XeSS upscale mód is támogatott, és ha a hardvernek van tartaléka, akkor az NVIDIA DLAA-t vagy az FSR 3 Native AA-t használhatja a képminőség további növelésére.”

A Ghost of Tsushima PC-n is támogatja az ultra-széles monitorokat, beleértve a 21:9 és 32:9 felbontásokat, valamint a 48:9 felbontásokat három monitoros beállításokhoz.

A Ghost of Tsushima először 2020-ban jelent meg PlayStation 4-re. Főszereplője Jin Sakai, egy szamuráj, aki a mongolok 1274-es invázió alatt védi Cusima szigetét. A nyílt világú játék lehetőséget ad a játékosoknak, hogy becsületesen (szemtől szemben, harcban) vagy alattomosabb, kevésbé becsületes taktikákat alkalmazva mentsék meg a szigetet.

Újabb Régebbi