Fortnite - Az 5. fejezet második szezona rengeteg görög mitológiai akciót ígér

Fortnite: Az 5. fejezet hatalmas bevezetése volt a hosszú ideje futó battle royale-nek, amelyet az Epic Games fejlesztett. Nemcsak egy maffia-témájú szezont hozott a Fortnite battle royale aspektusához, hanem három új játékmódot is bemutatott: a Fortnite Fesztivál, egy Rock Band-szerű élmény, amelyet a Harmonix fejlesztett, a Lego Fortnite, egy Minecraft-szerű túlélő élmény, és a Rocket Racing, egy versenyjáték, amelyet a Rocket League stúdió, a Psyonix fejlesztett.

Ahogy az 5. fejezet 1. szezonja a végéhez közeledett, az Epic Games felfedte, hogy a következő szezon neve Myths & Mortals, amely egy görög mitológia-témájú szezont ígér, istenek és istennők skinjeikkel és még sok mással.

Sajnos a fenti bejelentés és a hozzá tartozó kép az egyetlen, amit eddig tudunk a Fortnite 5. fejezet 2. szezonjáról, de rengeteg felfedeznivaló van ebben a kedvcsinálóban. Úgy tűnik, hogy van egy vicces Poszeidón skin a bal oldalon, és egy Hádész skin a középen, talán Zeusz és Athéné előtt. Úgy tűnik, hogy néhány repülő Zöld Manó-szerű sikló is van, új érdekes helyszínekkel a háttérben, amelyek ezekre a görög istenekre és istennőkre utalhatnak.

Szerencsére nem kell sokáig várni a Fortnite 5. fejezet 2. szezon - Myths & Mortals kezdésre, hiszen ma, azaz március 8-án kezdődött el.

Újabb Régebbi