Epic Games - Csapj le rá! - Aerial Knight's Never Yield

Az Epic Games saját launcherén belül minden héten megajándékoznak bennünket egy ingyenes játékkal, ünnepek illetve promóciók idején akár többel is, vagy sűrűbben. Ezen játékok olykor ismertebb címek is lehetnek, gyakorta azonban indie játékokat zsebelhetünk be, melyek annyira kreatívak és lebilincselőek, hogy mindenképp érdemes lecsapni rájuk. Mondják, hogy ajándék lónak ne nézd a fogát, mi viszont állítjuk, hogy az ingyenesen beszerezhető címek megérik a kipróbálást. Éppen ezért szeretnénk nektek gyors talpalóban bemutatni az éppen aktuális ingyenes ajándékokat, melyeket az Epic Store-ban megtaláltok, és a gyűjteményetekhez adhattok egyetlen kattintással.

Február 29-től az Aerial Knight's Never Yield lehet a tietek, ha lecsaptok rá!

Aerial Knight's Never Yield

Ez a játék egy gyors ütemű platformer, amit egyetlen fejlesztő kotyvasztott amolyan passion projektként, a speedrunnerek tiszteletére. Ennek megfelelően a játék nem kínál túl nagy mélységet, sztorit, karaktereket, vagy egyáltalán komplex játékmenetet, mert az egyetlen célja az, hogy a platformer zsáneren belül egy igazi speedrunner élményt tudjon nyújtani. 

Karakterünket, Wallyt irányítva folyamatosan szaladni fogunk az ellenségeink elől, átugorva akadályokat, kihasználva mozgáskultúránk adta képességeinket. Nincs harcrendszer, nincs aktív fejlődés vagy rpg elemek, csak a szimpla futás, és a pályák minél gyorsabb teljesítésének izgalma és vágya. Emígyen a keret-kampány alig másfél óra alatt kipörgethető (vagy még annyi se), aztán visszatérhetünk újra megpróbálni javítani az időnket. A játék egyébként elmegy ahhoz képest, hogy egyetlen ember keze munkája, nyilván látszik a minőségen, hogy nem került bele annyi anyag, amint egy több fős indie csapat esetében. De a lényeg úgyis a speedrunning, szóval vigyázz, kész, start!

Ne feledjétek, a játékot csak Március 7-ig adhatjátok hozzá a gyűjteményetekhez. 

Csapjatok le rá!
Újabb Régebbi