Egy bennfentes szerint 2024 végére várható a Dragon Age: Dreadwolf megjelenése

A BioWare egy meghatározó stúdió a videojáték-iparban. Ezek az emberek valóban lenyűgöző RPG-ket hoztak létre az évek során. Azonban az utóbbi néhány próbálkozásuk nem hozta azt a sikert, amit a játékosok vártak. A Mass Effect trilógia felújított kiadásán kívül a Mass Effect: Andromeda és az Anthem voltak a legújabb alkotásaik, amelyek nem lettek olyan gyöngyszemek, amilyeneket a fejlesztők vagy a játékosok reméltek volna. Ennek ellenére még van remény, hogy a Dragon Age: Dreadwolf megfordítja a helyzetet.

A Dragon Age rajongók már évek óta várnak egy új Dragon Age játékra. Tudjuk, hogy a következő rész a Dragon Age: Dreadwolf lesz, amelyet először 2018-ban jelentettek be. Bár a fejlesztők lassan haladnak a játék fejlesztésével, és a rajongók nem kaptak túl sok marketing anyagot, ami felkeltené az érdeklődésüket.

Szerencsére kaptunk egy új előzetest a tavalyi év végén, amely nem volt túl sokatmondó, de megerősítették, hogy a következő Dragon Age: Dreadwolf "előzetes teljes bemutatója" valamikor nyáron kerül kiadásra. Nem hiszem, hogy ez sok játékost meglepne, hiszen a nyári hónapok általában tele vannak bemutatókkal és eseményekkel a videojáték-ipar számára.

Nemrég kiderült egy X posztból, hogy a szakmai bennfentes Jeff Grubb azt állította, hogy a csapat belsőleg még mindig azt várja, hogy a játék 2024-es év végén kerülhessen piacra. Jeff podcastjában megjegyezte, hogy nem biztos abban, hogy mikor lesz a következő bemutató. Még mindig azt feltételezi, hogy valamit látni fogunk nyáron, ahogy az előző előzetes is figyelmeztette a követőket. Ugyanakkor semmi sem erősíti meg, hogy a Dragon Age: Dreadwolf még idén megjelenik. Szóval, sok minden még a levegőben lóg.

Én azért sokkal jobban örülnék, ha egy demo gameplay bemutatót fel tudnának mutatni. Remélhetőleg nem egy trailert fognak a pofánkhoz vágni, mert az újabb rossz dolgot jelentene, hogy mégsem 2024 évé végén jelenne meg a Dreadwolf.

Újabb Régebbi