A következő Starfield frissítés előkészíti az új funkciókat és tartalmakat

Ha izgatott vagy a Starfield jövőjével kapcsolatban, akkor ez a legújabb frissítés talán több mint üdvözlendő. Persze, ez a közelgő javítás talán nem hoz túl sok izgalmas funkciót az űreposz formulájába. De a Bethesda elmondta a követőinek, hogy ez a frissítés arról szól, hogy felkészítsék a Starfield későbbi évében érkező nagy funkciókra és új tartalmakra.

A Starfield egy hatalmas open-world homokozójáték, amely csak arra vár, hogy új izgalmas tartalmakat adjanak hozzá. Szerencsére a rajongók hamarosan beleszólhatnak a játékba kerülő tartalmak kapcsán, amely természetesen a hivatalos mod támogatásnak lesz köszönhető. Még nincs meg ez a mod támogatás, de tudjuk, hogy jön, és ez egy kis izgalmat kelthet a Starfield iránt idén. De a mod támogatáson kívül is érkezik néhány hivatalos tartalom a játékba.

Tudjuk, hogy a Bethesda tervei vannak a Starfielddel, például a közelgő Shattered Space DLC-vel. Azonban mielőtt néhány izgalmas új tartalmat és funkciót betöltenének a játékba, először néhány hibát és teljesítmény-javítást kell középpontba állítani. Meglehetősen sok közepes gépeken még mindig borzasztóan fut. 

A frissítés március 6-án fog megjelenni, és először a Steam Bétán lesz elérhető. Ezután a frissítés minden játékoshoz eljut majd. A javítások listája is megjelenik, amikor a frissítés jövő héten megérkezik. Szerencsére a közelgő patchtapasz adott néhány részletet arról, hogy mire számíthatnak a játékosok.

Például a karakterek most már tudnak néhány kifejezést csinálni a fotó módban. Míg az öreg Vasco nem tud kifejezni, a segítő robot kap néhány új pózt, hogy ne maradjon ki a mókából, de reméljük nem fog meghülyülni, mint Cl4ptrop. 

Az új kényelmi javításnak köszönhetően már nem kell kilépned a szkennerből, amiatt, hogy csak kinyisd az ajtót vagy begyűjtsd az értékes erőforrásokat. Éljen!

Összes oldalmegjelenítés