Enshrouded - tippek és trükkök videó

Az Enshrouded megjelent és köszöni szépen, jól van. A Keen Games fejlesztői örömmel osztanak meg néhány tippet és trükköt a sok játékos számára, akik már belevágtak az Embervale-ba, vagy akik hamarosan elkezdenék a nagy betűs túlélő kalandot. A csapat mérhetetlenül hálás a játékosok visszajelzéseiért, és azt tervezi, hogy hamarosan nyilvánosságra hozza az Early Access következő hónapjainak a roadmapját. Köszönetet mondanak a közösségnek is, amiért az Enshrouded mind a Top Selling, mind a legtöbbet játszott Steam Charts top 10-es listájára került, valamint azért, hogy az Early Access indulását követő napokban több, mint másfél millió játékoshoz juttatták el alkotásukat.  

A képességeket és készségeket a képességpontok elköltésével, az az tapasztalatszerzéssel lehet hozzáadni - legyen szó akár harcról, bányászatról vagy a térkép felfedezéséről. Ha barátkozol bizonyos NPC-kkel, akkor a játékstílusunktól függően fejleszthetjük a felszerelést. Emellett környezeti tippeket is megosztanak. 

Ne feleddjük: ha zöld a fa, a gyanta sovány - ha barna fa, sok gyanta esik le! Végül néhány szó a különböző Shroud-típusok felvételeiről, és arról, hogy barátaink ne jussanak ugyanarra a sorsra, mint mi. 

Amióta elindult az Early Access, a fejlesztők keményen dolgoznak, hogy hibajavításokat, funkciókat és finomításokat vigyenek a játékba. Jelenleg több hotfixen és egy frissítésen van túl  a játék, így a kezdeti problémák nagy része azóta megoldódott. A legutóbbi, február 6-án bevezetett frissítéssel javult a stabilitás, a teljesítmény és a felhasználói felület, megoldást találtak a dedikált többjátékos szerverekhez való csatlakozáskor fellépő hibákra is, valamint a sokat kért javítás a gereblye recept feloldásához is vezetett.

A Keen Games elkötelezett amellett, hogy aktívan meghallgatja a játékosok visszajelzéseit, valamint fontos részét képezik ezzel a magatartással annak, hogy milyen gyorsan és mikor kerülnek ki az olyan frissítések, mint a fentiek. A hozzászólásoknak, véleményeknek és a világszerte zajló beszélgetéseknek köszönhetően a csapat megalapozottabb döntéseket tud hozni, és némi türelemmel ígérik, hogy folyamatosan frissítik az Enshrouded Early Access verzióját. 

A közösségi csatornákon, például a Discordon, vagy a közösségi oldalakon, például a Redditen, az X-en (korábban Twitter) és más médium platformon kívül a játékosok az Enshrouded Feature Upvote-on is elmondhatják prioritásaikat, ahol funkciókat és javításokat lehet javasolni és szavazni, hogy csapataiknak világos képet kaphassanak. Bár a rangsorok nem erősítik meg a fejlesztést vagy a prioritást, mindenképpen súlyt adnak a döntéshozatalhoz. Tartsátok nyitva a szemeteket a frissítésekkel kapcsolatos hivatalos bejelentésekkel kapcsolatban a Steamen és a közösségi médiánkon keresztül az Early Access ideje alatt.

A két héttel ezelőtti megjelenés óta az Enshrouded-ben több, mint 1,5 millió "Flameborn" merészkedett Embervale-be (a világnak a neve), és csúcspozíciókat ért el a Top Selling listán az #1 és a Legtöbbet játszott Steam Charts listán a #6. helyen, jelenleg a #2 és a #13. helyen áll. A Keen Games jelenleg kizárólag a játéknak szenteli magát, és tervei között szerepel az Enshrouded sikerre való átemelése az Early Access időszakon keresztül, amelyről a hamarosan megjelenő "roadmap" bejelentéséből fog kiderülni.

Az Enshrouded január 24-én jelent meg a Steam korai hozzáférésen belül, a teljes 1.0-s és konzolos megjelenést pedig valamikor a jövőben tervezik.

Újabb Régebbi