Megjelent a Pacific Drive

Nagy nap a mai, hiszen az Ironwood Studios egy vadonatúj játékkal szeretne bemutatkozni a digitális videojátékos piacon. A stúdiónak ugyanis ez az első fejlesztésük, amit Pacific Drive címen tudtok majd elérni a Steamen. Ez a különleges autóvezetős-túlélőjáték mostantól elérhető a PlayStation5 és a PC platformokon, ezen belül pedig a Steam és az Epic Game Store áruházakban - méghozzá a Kepler Interactive forgalmazásában. Emellett egy Digitális Deluxe kiadás is elérhető, amely űrkorszak témájú kozmetikai tárgyakkal ad az alapjátékhoz.

Alex Dracott, a Kreatív Igazgató, így nyilatkozott: 

„Csapatként szürreális visszatekinteni 4 évvel ezelőtt az Ironwood létrehozására, amikor egy 4 fős csapat a globális járvány közepén állt. Azóta néhány új arcot is hozzáadtunk, de még mindig egy kis csapat vagyunk, és rendkívül büszkék vagyunk, hogy elindítjuk az első címünket. Az Ironwood Studios nevében köszönjük mindenkinek, aki időt szán a Pacific Drive játékra, reméljük, hogy élvezni fogjátok az utazást az úton.”

A Olimpiai Exclusion Zóna egy 400 méter magas akadály mögött rejtőzik, amely sugárzással és veszélyes anomáliákkal teli, ugyanakkor lenyűgöző és ellenséges terület is miközben széjjel lootolahtjuk magunkat. Ebben a szürreális és rejtélyes játékban a Csendes-óceán északnyugati részének egyik régiójában vagyunk a főhősünkkel, aki csak a kocsijával navigálhat a durva terepen keresztül, miközben fura hangokat is vesz a rádióhullámokon keresztül. 

A teljes biztonságot csak a garázs adja, ahonnét expediciókat indithatunk el, a túlélés a drágakövek keresésén és a különböző anomáliás veszélyek óvatos kikerülésén múlik. Minél mélyebbre merészkedünk a Zónában, annál veszélyesebbé válik az utazásunk is.

Újabb Régebbi