A Hitman vadonatúj kihívásmódjában ismét Sean Bean lesz a célkeresztben

A HITMAN World of Assassination üdvözli visszatérő és új játéksokat egyaránt, hiszen a népszerű Elusive Target mód újra aktiválódik. A The Undying-ban Sean Bean-t kell majd likvidálnunk, azt a BAFTA-díjas színészt, aki ismét Mark Faba szerepét játssza el, egy korábbi MI5 ügynököt, aki szabadúszó bérgyilkosként dolgozik. Bosszantó szokása, hogy saját halálát színleli. 

A játékosok március 22-én kezdhetik meg a küldetést, amely négy hétig tart majd. The Undying világszerte elérhető lesz a PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch™ és PC platformokon egyaránt.

Az Undying küldetés mindenki számára ingyenesen elérhető a Starter Pack részeként, ugyanúgy, mint az Elusive Target-ek. Ezen felül egy Undying DLC csomag is megjelenik ugyanezen a napon, amely tartalmaz egy öltönyt, tárgyakat, Freelancer mód dekorációkat és korlátlan hozzáférést az Undying-hez az Elusive Target Arcade-on keresztül.

A Season of Undying keretében új tartalmakat és visszatérő Elusive Target-eket is bevezetünk, így a játékosoknak izgalmas kihívások elé nézhetnek. 

Sean Bean karaktere, Mark Faba, aki híres arról, hogy többször is feltámadt a halálból, és most ismét a célkeresztben lesz. A feladat az, hogy megállítsák őt, mielőtt befejezhetné a szerződést a Global Innovation Race eseményen. Az Undying Elusive Target körülbelül négy hétig lesz elérhető - március 22-től. A Hitman World of Assassination tulajdonosok pedig végleges hozzáférést szerezhetnek az Undying-hoz a DLC csomag segítségével, amelyben Mark Faba része lesz az Elusive Target Arcade-on keresztül is.

Újabb Régebbi