Ígéretes lehet az Overwatch 2 új szezonja

Az Overwatch 2 9. szezonja végre megjelent, és úgy tűnik, hogy ez a szezon tele lesz izgalmas újdonságokkal.

Ezúttal a Battle Pass egy valamire koncentrál igazán jól, a kozmikus rémület proverbialis könyvére, amely végülis egy Eldritch Horror témát kap a 9. szezonra. Most már tudjuk, hogy Moira kapja a nagyon várt mitikus kinézetet, ami csak egy hősnek járhat szezononként. Habár még nem láttunk sokat az alternatív formáiról, az alap mitikus skin biztosan vadítóan szépen néz ki.

Egyéb hősök is új kinézetet kapnak, köztük Sigma, Sojourn, Mei, Widowmaker, Bastion, Torbjörn és Winston. Habár - sajnos - nem mindegyik követi az Eldritch Horror témát, de ennek ellenére mégis fantasztikusan néznek ki.

Az Eldritch horror témát követve, a 9. szezon egy új időzített co-op eseményt is hoz, a Cosmic Crisis-t. Az Antarktisz térképét idegenek támadták meg - akik lezuhantak a félszigeten -  és senki más nem maradt, hogy megvédje az ott elhelyezkedő kutatóállomást; nekünk kell megoldania a szituációs helyzetet.

A 9. szezon egy versenyszellemű újra kalibrálást is magával hoz, valami, amire a játékosok valószínűleg az Overwatch 2 megjelenése óta vártak. Ez a frissítés vissza fogja hozni a szintek átláthatóságát is, a Blizzard eltávolítja az öt győzelem vagy a 15 vereség kötelező elérését a rangunk elérése kapcsán.

Minden egyes játékos rangját visszaállítják, hogy elkerüljék a stagnálást. Sok játékos még mindig az Overwatch első néhány szezonjának rangján szinteződnek, és lehet, hogy éppen túl sokat vállaltak el. Ez a visszaállítás kiegyenlíti a mezőt, és remélhetőleg jobb megkülönböztetéseket teremt a rangok között. Rendszeres kisebb visszaállítások is lesznek, amik remélhetőleg segítenek majd a játékosoknak a releváns helyük megtalálásában.

Összességében az Overwatch 2 9. szezonja fantasztikusnak tűnik, tele remek tartalommal, intelligens változtatásokkal és izgalmas újdonságokkal. Ha friss kezdetre vágyunk a versenyben való részvét miatt, vagy okot keresünk, hogy visszatérjünk a first-person shooter világába, akkor ez a pillanat talán most lehet. Töltsétek és játsszátok!

Újabb Régebbi