Imádnivaló funkcióval bővült a Baldur's Gate 3

Baldur’s Gate 3 legújabb javítása már elérhető és olyan új funkciókat és változtatásokat hozott, hogy a játékosok szeme ketté áll. 

Bár a Valentin-nap a múlté, a Baldur’s Gate 3 játékosai még mindig élvezhetnek némi huncut románcot. A 6. javítás ugyanis új és véletlenszerű csókokat vezetett be minden romantikus társ számára. Ezek az egyedi jelenetek most jobban tükrözik a karakterek személyiségét, és még a magasabb és alacsonyabb testalkatú karakterek is könnyedén beleférnek, nem lesz értetlenkedés érte.

De ez még nem minden! A táborban is történt egy fantasztikus frissítés, mivel több tétlen animációt adtak hozzá. Mostantól a társak szabadidejüket különböző cselekedetekkel tölthetik, mostantól nem csak állnak a helyükön, hanem sok egyéb gesztust fognak alkalmazni, amik ugye új lendületet és realizmust adhat a szerepjátékhoz. A Larian Studios továbbá új legendás akciókat is bevezetett, amelyeket néhány főnök is használhat az Emlékezet Módjában. Ha pedig még több testre szabást szeretnél, akkor bármely nehézségi szinten átállhatsz a Testreszabott Módra.

A 6. javítás további általános változtatásokat is hozott a Baldur’s Gate 3-hoz. Például most már könnyedén elbocsáthatod a felvett társaidat a dialógus rendszerben, miközben beszélünk velük. És ha véletlenül egy párbeszéd automatikusan aktiválódik, a játék most már megpróbálja az avatar karakterünket előtérbe helyezni a beszélők között, nem pedig azt a társadat, aki éppen a csapat elején áll.

Újabb Régebbi