Megjelent a The Inquisitor

Vár ránk egy teljesen más világ, legalábbis ez állt a Kalypso Media sajtóközleményében.

A Kalypso Media és a The Dust lerántotta a fátylat a fény és a sötétség között, hiszen a The Inquisitor című sötét fantasy játékot Windows PC-re (Microsoft Store, Epic Games Store és Steam) PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re 34,99 fontos árkategóriában tette elérhetővé. A PlayStation Plus-tagok 10% kedvezményt kapnak, ha február 15 előtt megvásárolják a videojátékot. 

 A The Inquisitor a játékosokat a Kr. u. 1500-as évbe repíti egy olyan alternatív történelmi idősíkba, ahol Jézus megmenekült a keresztre feszítéstől, és megbocsátás helyett erőszakos bosszút hozott el a keresztény világba. Egy könyörtelen bűnösökkel teli világban a bosszúálló Jézus Krisztus megbízható szolgáját, Mordimer Madderint azzal a céllal bízza meg, hogy feltárja Koenigstein városát sújtó baljós titkokat és sötét erőket. 


Az Inkvizítorban a játékosok a megtévesztés és az összeesküvés világába csöppennek, ahol Koenigstein városának és Mordimer történetének minden egyes komor fordulata a játékos szeme előtt bontakozik ki. A játékos minden egyes döntése következményekkel jár, és befolyásolja a végkifejletet, amely elágazó történetszálakat és küldetéseket kínál fel. Ezek során próbára teszik az erkölcsöt, és meghatározzák Koenigstein szent és bűnös lakóinak sorsát.  

Mordimer egyedi képességeivel megtorlást fog hozni a várost megszálló rosszindulatú erői ellen, és nyomozói képességeit felhasználva kihallgathatja a gyanúsítottakat, hogy később ítéletet mondhasson az igazságszolgáltatás e kegyetlen korszakában. De Koenigstein rejtélyei sokkal mélyebbre nyúlnak, mint a felszínt sújtó hűtlen vétkek. Mordimernek le kell ereszkednie a gonosz Murk által uralt titokzatos Unworldbe, hogy feltárja az eretnekek titkát. 

A játékosok ma este, 19 órakor CET a Kalypso Media élő közvetítésére is ráhangolódhatnak, ahol David a Kalypso Mediától és Piotr a The Dusttól együtt végig játsszanak majd pár küldetést, valamint válaszolnak a közösség kérdéseire.

Újabb Régebbi