Csúcsokat döntöget a Helldivers 2 a Steamen

A Helldivers 2 a Steamen több, mint 410 000 egyidejű játékost ért el, ami rendkívül lenyűgöző teljesítmény. Ez a harmadik személyű lövöldözős játék a hétvégén a Steam ötödik legnépszerűbb játéka volt, figyelembe véve, hogy az öt közül három ingyenes, míg a Helldivers 2 40 eurós áron érhető el. A játék február 8-án debütált, és a Sony által finanszírozott online coop extrakciós lövöldözős játék hatalmas nyitóhétvégét produkált. A 155 000 játékos már túl sok volt a szervereknek, de az extra XP hétvégét még mindig közel háromszor annyian használták ki.

Érdemes megjegyezni, hogy a Palworld továbbra is a legnépszerűbb fizetős cím a Valve hatalmas PC-s platformján, 430 723 egyidejű játékossal a hétvégén. Ugyanakkor a Helldivers 2 ára 10 dollárral magasabb, mint a Pokémon-ihlette craft-me-do játék, ami még inkább kiemeli sikerét. Fontos azonban megemlíteni, hogy a Palworld már egy hónapja elérhető, és az eddigi csúcsteljesítménye rekordot jelentő 2,1 millió egyidejű játékost ért el.

A Helldivers 2 egy szatirikus, TPP/TPA kooperatív lövöldözős játék, amelyet az Arrowhead Studios fejlesztett. A Szuperföldön játszódik, ahol a demokráciát “továbbfejlesztették” vagy éppen tovább gondolták, hogy az eredmények kiszámíthatóbbak legyenek, és kevésbé függjenek a szavazóközönség szeszélyeitől. Az emberek a Bogarak, a kiborgok és az Illuminátusok ellen harcolnak.

Újabb Régebbi