Átalakíthatók lesznek az Uber Uniques tárgyak a Dibalo 4-ben

Az egyik legritkább és legerősebb tárgyak közé tartoznak az Uber Uniques itemek a Diablo 4-ben, melyeknek megszerzése akár órákig tartó küzdelmet jelenthet, és még így sem garantált, hogy azt kapjuk, amit szeretnénk. Jövő héten a szerencsétlenségnek legalább valamennyi hasznát vehehjük: a Blizzard lehetővé teszi, hogy átalakítsuk ezeket, és választhatunk egy másikat helyettük.

A 1.3.2-es patch, amely február 13-án lép életbe, lehetővé teszi, hogy lebontsuk az Uber Uniques tárgyakat, valamint egy új anyagot használva a kívánt tárgy elkészítéséhez. Először is, búcsút kell mondanunk az értékes tárgyainknak, és egyenként egy Resplendent Spark-ot kell elhelyeznünk a kovácsmesternek. Ezután elvihetjük az öt Resplendent Spark-ot egy alkimistához, és választhatunk az elérhető hét Uber Uniques közül.

Az öt Uber Uniques megszerzése már önmagában is hatalmas teljesítmény, szóval ne higgyük el, hogy ez megkönnyíti a grindet. A játék végjátékosainak továbbra is több tíz órákat kell eltölteniük anyagok farmolásával, hogy többször is megidézzék és legyőzzék az Echo of Durielt, (kb. 2% esélyük van a dropra).

A Blizzard azt állítja, hogy növeli az Uber Uniques drop esélyét az Uber Duriel-en kívül is, de nem mondta meg hogy hány százalékkal. Jelenleg gyakorlatilag lehetetlen látni, hogy egy ilyen tárgy véletlenszerűen leessen egy dungeonban vagy az open worldben.

Újabb Régebbi