Skyrim - Még idén kap egy új Next-Gen modot


A The Elder Scrolls V: Skyrimhez készült Nolvus modpack alapítója bejelentette, hogy 2024-ben egy új verzió jelenik meg. A Nolvus V6 megpróbálja majd a Skyrimet next-gen látványban részesíteni, hogy a PC-s játékosok is nagyszerű grafikával élvezhessék majd azt.

A Skyrim 2011-ben jelent meg, és a modoknak köszönhetően még 2024-ben is remekül néz ki, nem mintha a Special Edition csúnya lenne. Igen, az animációk nem olyan simák, és vannak pop-in problémák is benne, ámbár egy több, mint 10 éves játékhoz képest hihetetlenül jól néz ki.

A modpack új verziójának bemutatására a modder az alábbi videót tette közzé. Ez a videó ízelítőt adhat arról, hogy mire számíthatunk. Tehát mindenképpen nézzétek meg.

Az 5-ös verzió több, mint 2000 modot tartalmaz, többek között komplex parallaxis funkciókat és újgenerációs MCO harcot. Ez egy kötelező darab azoknak, akik egyetlen csomagot szeretnének, amely a legjobb grafikai modokat tartalmazza a Skyrimhez.

Van olyan mod, amely a Skyrimhez több, mint 7000 hangzó szöveget ad hozzá az AI segítségével. Egy másik klassz mod, ami rombolható tárgyakat ad a játékhoz.

Van még néhány nagy rajongói bővítmény is hozzá. A Wyrmstooth az egyik ilyen, amely új küldetéseket és dungeonokat ad a játékhoz. Ez a másik mod a The Witcher játékok elemeit hozza a Skyrimbe. A Dragon Hall Tavern egy hatalmas, 2GB-os mod, amely küldetéseket, új helyeket, egy arénát és még sok mást ad hozzá. Aztán ott van még a Land of Vominhem, az Apotheosis és a Legacy of the Dragonborn. Ne felejtsük el megnézni ezt a Castlevania ihlette modot sem. Ja, és itt van még egy, amelyik hozzáadja a Középfölde menő Nemesis rendszerét (Shadow of Mordor). Végül pedig itt van ez a mod, amely hat új szigetet ad hozzá a felfedezésre.

Tehát érdemes böngészni a legújabb modokat a játékhoz a nexus oldalon is.

Újabb Régebbi