Henry Cavill a legnehezebb fokozaton is végig akarja majd játszani a The Witcher 3-at

A The Witcher 3 legnehezebb kihívása állítólag túl sok problémát okoz Henry Cavillnek, bár még nem adja fel, és nem is fogja.

Nem titok, hogy Henry Cavill abszolút imádja a The Witcher-t, hatalmas rajongója az egész Witcher franchise-nak. Olvasta a könyveket, játszott az összes videojátékos részekkel, illetve három évadon keresztül játszhatta a mogorva Geraltot az élőszereplős Netflix-sorozatban is, akit Liam Hemsworth fog váltani, de ez már más tészta.

A sorozat iránti rajongása akkor kezdődött, amikor először játszott a The Witcher 3-mal, egy olyan akció-kalandjátékkal, amit ugye minden idők egyik legjobb játékának is tartanak a kritikusok is. Cavill többször játszott a videojátékkal, mint ahányszor meg tudná számolni a kezein, így egyfajta szakértőjévé vált a történetnek és a lore-nak egyaránt. Bár elmondása szerint a végigjátszásai mindig úgy végződtek, hogy Geralt-tal Yennefert választotta ki, mivel szerinte ő az egyetlen igaz szerelme.

A számtalan végigjátszás ellenére azonban állítólag soha nem sikerült teljesítenie a játékot a legnehezebb fokozaton, a Halálfutamon.

A Tales from the White Wolf című livestream során: A Conversation With Henry Cavill címmel a sztár megerősítette, hogy már jó néhányszor végig vitte a játékot a második legnehezebb nehézségen, de még nem volt elég ügyes ahhoz, hogy a fent említett max szintet is kihozza a Wild Hunt-ból.

Cavill bevallotta, hogy "háromszor kellett átjutnia a Ghoulokon az elején", és "nem volt lenyűgözve" a saját teljesítményétől. 

Összességében a Death March nehézségi fokozatot "nem túl szórakoztató játékmódnak" nevezte, de eltökélt szándéka, hogy végül kijátssza, miután egy újabb "Blood and Broken Bones" (ez az utolsó előtti legnehezebb fokozat a játékban) végigjátszással még egy kicsit finomít a képességein és játékbeli reflexein is.

Mint már tudjuk, Henry Cavill hivatalosan is kiszállt a The Witcher élőszereplős Netflix-sorozatból, és nem fogja újra eljátszani Geralt szerepét a negyedik évadban a rajongók legnagyobb csalódottságára sem.

Újabb Régebbi