Megjelenési dátumot kapott az Age of Wonders 4: Primal Fury

A Paradox Interactive és a Triumph Studios ma bejelentette az Age of Wonders 4: Primal Fury megjelenési dátumát, amely egy új tartalomcsomag lesz. Nos, a megjelenési dátum pedig nem más, mint február 27. 

Ez egy meglehetősen fontos nap lehet a stratégiai műfajért rajongók számára, ugyanis a díjnyertes fantasy stratégiai játéknak a nagy expanziója PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re lesz elérhető. A stúdió emellett felfedte a Primal Furyhoz tartozó funkciók teljes listáját is, köztük egy új, a vadállatok és a természet elsajátítása köré épülő Primal Culture-t, új Tomes of Magicet a ködök és a viharok erőinek megidézésére, új fizikai formákat, lovasokat és még sok minden más. 

A Primal Fury minden platformon elérhető lesz 9,99 $/ 8,49 £/ 9,99 € árkategóriában; azok a játékosok, akik megvásárolták az Age of Wonders 4 Premium Editiont vagy az Expansion Pass-t, a megjelenéskor további költség nélkül, tehát ingyenesen megkapják a Primal Fury-t

Az Age of Wonders 4: Primal Fury tartalomcsomagban a játékosok új utakat fedezhetnek fel a birodalmak meghódítására, és magát az uradalmakat is az irányításuk alá vonhatják. Az új Primal Culture funkció lehetővé teszi az uralkodók számára, hogy egy állati szellemet fogjanak le, amely fizikailag és szellemileg is tudja majd formálni a birodalmukat. 

A Tome of Fey Mists és a Tome of the Stormborne, mindkettő a Primal Furyban lesz elérhető, amik új varázslatokat tartalmaznak, a csapatokat mágikus ködbe rejthetik, előnyre tehetnek szert a tengerek és partok felett, sőt, a seregeket félelmetes nagákká alakíthatják át. 

A csomag az ingyenes Wolf frissítéssel együtt fog megjelenni, amely új funkciókat és az Age of Wonders közösség által kért fejlesztéseket ad hozzá, beleértve a nekromancia átdolgozását, új és véletlenszerűen generált tárgyakat és War Bounties-t a szövetségesek jobb irányítására a konfliktusokban.

Újabb Régebbi