Kipróbálható a Coridden

Miért fogj el szörnyeket, ha te is azzá válhatsz? Ez az ötlet vezérli a Coridden-t, a svéd Aftnareld által fejlesztett új, ötletes akció-RPG-jét, amelyet 2024 nyarán fog kiadni az Anshar Publishing. A Coridden ma indul el a Kickstarter-kampány keretein belül, és a játék ingyenes demója már most letölthető a Steamen. A Coridden a Steam Next Festen is bemutatkozik, méghozzá február 5-én.

Miközben a sötétség beborítja Aasha ősi városát és annak ősi titkait - és kincseit -, mi és testvéreink elindulunk, eltökélten, hogy dacoljunk a gonosszal, ami az egész országot elárasztja. Míg a múltban sokan estek áldozatul a baljós árnyaknak, nekünk van valami, ami nekik nincs: és ez nem más, mint az alakváltás képessége.

Az Aftnareld minden csatát úgy alakított ki, hogy azt úgy közelíthessük meg, ahogyan csak akarjuk, akár félelmetes mágikus szörnyetegként vagy, akár egyszerű emberként. A Coridden lehetővé teszi, hogy emberi és szörnyképességeinket a saját belátásunk szerint ápolhassuk, illetve fejlődhessük, hogy egyedi, teljesen saját játékstílust alakíthassunk ki, miközben kombináljuk a képességeinket. Emellett  készíthetünk új fegyvereket is.

A Coridden természetesen játszható coop módban is, így három barátunkkal karöltve és végig játszhatjuk a szinteket,

Az alakváltás a harcon kívül is előnyhöz juttat. A szörnyek mindenféle formában és specialitásban léteznek, és némelyikük új képességeket biztosítanak, amelyekkel elrejtett területeket fedhetünk fel, és kihívást jelentő rejtvényeket oldhatunk meg velük. A harc vagy a felfedezés során bármikor átváltozhatunk, és a sötétségen keresztül a saját utunkat járhatjuk be - feltéve, hogy az minket nem emészt fel előbb.

Jellemzők

● Szörnyes átváltozós RPG - válj az általad legyőzött ellenséggé, használd hatalmas erejüket a világ felfedezésére és fondorlatos ellenségeid legyőzésére.

● Családi ügy - Játssz a négy testvér egyikeként, akiknek egyedi személyiségei befolyásolják, hogyan látjuk Heerát és hogyan viszonyulunk azokhoz az emberekhez, akik az otthonuknak hívják.

● Rugalmas és dinamikus harcok - Minden csata egy rejtvény, aminek a megoldásáról te döntesz.

● Mindenki egyért - Menj egyedül, vagy állj össze három barátoddal a többjátékos kooperatív játékban

Újabb Régebbi