World of Warships - jönnek az ünnepek

A „Holidays in Santa City” eseményen a játékosok rengeteg ünnepi jutalmat szerezhetnek. A játékosoknak 20 szakaszon keresztül kell teljesíteniük a napi és heti küldetéseket, hogy izgalmas ajándékokat szerezzenek, köztük a Scharnhorst ‘43 német VII-es szintű prémium csatahajót. A „Salvage for Victory” esemény is visszatér, amelyben 100 szakaszon keresztül haladhatsz előre, és számos új jutalmat kaphatsz a különböző szakaszokban. Az egyik kiemelkedő jutalom a Kitakami cirkáló, egy olyan hajó, amelyet a 2015-ös béta során lehetett tesztelni, és nagy feltűnést keltett, de végül nem került be a játékba, és azóta legendás státuszra tett szert a játékosok körében.

December 7. és 12. között a játékosok a World of Warships hivatalos weboldalán is találhatnak egy bónuszkódot. Ez a különleges kód lehetővé teszi mind az új, mind a már meglévő játékosok számára, hogy feloldjanak egy ünnepi ajándékcsomagot a fiókjukhoz, amelyben többek között a Bismarck csatahajót találhatják és egy állandó álcázást egy VIII-as szintű hajóhoz!

Az ünnepi szezon a World of Warships: Legendsbe is nagy kedvvel érkezik

A decemberi frissítés részeként a World of Warships: Legends játékosok hihetetlen jutalmakat, köztük három hajót és két fenséges parancsnokot oldhatnak fel egy különleges esemény-fizetőeszközzel. Egy szezonális új kártyagyűjtemény is elérhető lesz a játékosok számára, amellyel több jutalmat szerezhetnek, beleértve az exkluzív francia II-es szintű prémium rombolót az En-t. Gabolde W. Ezenfelül a játékosok egy ingyenes Holiday Box ajándékcsomagot, egy 3 hetes adventi naptárat is kaphatnak, amely olyan jutalmakkal van tele, mint a King of Winter parancsnok, továbbá új téli hajók és négy Early Access hajó is megszerezhető.

Napi jutalmak is várnak a játékosokra a World of Warships: Blitzben

Hogy a játékosok ünnepi hangulatba kerüljenek, a World of Warships Blitz különböző eseményekkel, promóciókkal és egy különleges adventi naptárral ünnepli a karácsonyt, amely december 1-től 24-ig tart. Ebben az időszakban ha a játékosok minden nap bejelentkeznek, akkor ízletes jutalmakat oldhatnak fel, vagy részt vehetnek a napi Blitz kihívásokban, hogy megszerezzék a hőn áhított Santa és Elf kulcsokat, amelyekkel olyan exkluzív tartalmakat oldhatnak fel, mint a hajók, álcák, tervrajzok és még sok más. A játékosok a legújabb pálya, az Island of Ice segítségével jeges csatatereken hajózhatnak majd, és négy új hajó is elérhetővé válik: Huron, Tromp, Daisen és W. Virginia '41.

Újabb Régebbi