Elijah Wood és Sean Astin a Baldur's Gate 3-mal ünneplik a karácsonyt

A Baldur's Gate 3 sikereinek megünneplésére az idei díjszezonban két ismerős arc különleges kalandra indul. A Larian Studios vezérigazgatója, Swen Vincke üdvözli a Gyűrűk Ura-trilógiában játszott ikonikus szerepeikről ismert Elijah Woodot (Frodo) és Sean Astint (Samu), akik most először fedezik fel Faerűnt. Miután megszerzett egy elátkozott tárgyat, Wood hamarosan "késztetést" érez arra, hogy egy "sötétebb" ösvényt járjon be, társai kárára.  

"Olyan emberként, akinek nincs tapasztalata az RPG-k terén, a Baldur's Gate 3 Seannal való játékunk és felfedezése olyan közös kalandozással kapcsolatos emlékeket idézett fel bennem, amelyek egyből a birodalomba helyeztek. Micsoda zseniális, gazdag és gyönyörűen részletezett játék!" - Elijah Wood.

"A Baldur's Gate 3 abszolút zseniális!!! A világ megismerése Elijah-val annyira szórakoztatóvá tette a játékot. Ki gondolta volna, hogy vannak más befejezések is, ha bemész egy tűzbarlangba?". - Sean Astin.

A Baldur's Gate 3 elérhető PC/Mac, PlayStation 5 és Xbox X|S platformokon. A hónap elején a Larian Studios hat díjat kapott a Los Angeles-i Game Awards-on, köztük az Év játéka, a Legjobb RPG, a Legjobb többjátékos játék, a Legjobb előadás (Neil Newbon), a Legjobb közösségi támogatás és a Játékos hangja díjakat.

Újabb Régebbi