The Last of Us Part 2 Remastered hivatalosan is bejelentve


Az elmúlt napok során rengeteg kiszivárgott információ érkezett a The Last of Us Part 2 Remasteredről, most pedig végre hivatalosan is bejelentette a Naughty Dog és a Sony.

A The Last of Us Part 2 Remastered számos fejlesztést, kiegészítést és javítást tartalmaz majd az elismert akció-kalandjáték eredeti, 2020-as PS4-es kiadásához képest. Talán a legjelentősebb újítás a No Return mód, egy új roguelike túlélő mód, amelyben a játékosok különböző helyszíneken, véletlenszerű kihívásoknak néznek majd elébe. A mód több játszható karaktert, skineket és egyebeket is tartalmaz majd.

A remaster fejlesztői kommentárt is tartalmazni fog Neil Druckmann rendező, Halley Gross narratív vezető, valamint Troy Baker, Ashley Johnson és Laura Bailey színészek részéről is, akik Joelt, Ellie-t, illetve Abbyt alakítják. Szintén tartalmazza az új Lost Levels készletet, amely a leírás szerint játszható korai fejlesztéseket tartalmaz a teljes játékból kivágott szintekből, és fejlesztői kommentárral lesz ellátva. "Fedezd fel ezeket a tereket, és hallgasd meg közvetlenül a csapattól az egyes szintek aspektusainak szándékát - ez egy egyedülálló felvétel a stúdiónk számára, és izgatottan várjuk, hogy a játékosok bepillantást nyerhessenek a kreatív folyamatba" - írja a Naughty Dog.

Emellett a játék két grafikai módot is tartalmazni fog: a Fidelity Mode natív 4K-ban fut, a Performance Mode pedig 1440p-ben, 4K-ra felskálázva." További vizuális fejlesztések közé tartozik majd a megnövelt Level-of-Detail távolságok, a javított árnyékminőség, az animációk mintavételi sebessége és még sok más. Az újramaster a DualSense haptikus visszajelzés és az adaptív triggerek támogatását is tartalmazza, míg a Descriptive Audio és a Speech to Vibrations hozzáférhetőségi opcióként hozzá lett adva.

Mindeközben a The Last of Us Part 1-höz hasonlóan egy új Speedrun mód is, valamint bónusz skinek Ellie-nek, Abbynek és fegyvereiknek, és új Photo Mode kiegészítések, beleértve a dinamikus világítást, a Frame Forwardot és a Gaze Directiont, valamint új keret és logó opciókat.

A The Last of Us Part 2 Remastered a legutóbbi kiszivárgáshoz hűen január 19-én jelenik meg PS5-re. Az előrendelések december 5-én veszi kezdetét. Közben a Naughty Dog egy W.L.F. Editiont is elárult a remastered kiadáshoz, és megerősítette, hogy az eredeti PS4-es játék tulajdonosainak 10 dolláros frissítési lehetőséget kínálnak majd.

Újabb Régebbi