Meg van a 2024-es Call of Duty címe

A Call of Duty: Modern Warfare 3 a megjelenése után meglehetősen súlyos kritikák kereszttüzébe került a teszterek és a közönség részéről egyaránt (bár úgy tűnik, hogy jól teljesít, ami a player base részvételi számokat illeti), de az éves Call of Duty gépezet megáll a semmiért, és úgy tűnik, hogy a lövöldözős franchise jövő évi részének részletei is kiderültek.

A Windows Central által közzétett jelentésben azt állítják, hogy a jövő évi Call of Duty játék a hatodik Black Ops rész, amelynek vezető fejlesztője ismét a Treyarch lesz. A jelentések szerint a Cerberus kódnéven futó játék a jelek szerint a Call of Duty: Black Ops Gulf War nevet kaphatja meg, amit az egyre nevesebb Insider Gaming oldal is megerősített.

A játék állítólag a CIA-ra fog összpontosítani, és megvizsgálja az Egyesült Államok szerepét ebben a konfliktusban (Öböl-háború), valamint annak következményeit a hidegháború korszakának végén. A jelentés szerint a játék megpróbál majd egy árnyaltabb és komolyabb narratívát feltárni az Öbölháborúról, és kitér a konfliktusban részt vevő sok különböző résztvevőire is, míg a játékmenet terén visszatér a hagyományosabb katonai technológiákhoz és kütyükhöz, ahogy az a helyszíntől és korszakktól elvárható.

A Windows Central azt is állítja, hogy a Call of Duty: Black Ops Gulf War (vagy bármi is lesz végül a címe) a Treyarch által fejlesztett Call of Duty-címek közül a leghosszabb fejlesztési ciklust érte el. A Charlie Intel is hasonlókat írt az X-en, megerősítették, hogy ez lesz az első olyan játék a COD sorozatban, amelynek négyéves fejlesztési ciklusa lett. Tekintettel a Modern Warfare 3 elkapkodott kiadására ez egy meglehetősen nagyszerű hír a COD rajongók számára. 

Újabb Régebbi